Μια ισοπαλία και δύο... διπλά!

22/10/2016 - 18:28 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2016 - 13:11

Στο... γκολ κρίθηκαν οι δύο από τις τρεις αναμετρήσεις, που περιλαμβάνονταν στο σημερινό πρόγραμμα της 2ης Αγωνιστικής στη Γ' Κατηγορία ΕΠΣ Λέσβου. Στα Λουτρά, ο Ορφέας Κεραμειών και ο Αρίων Παλαιοκήπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0), αλλά στα άλλα δύο ματς υπήρξε νικητής. Στα Πάμφιλα, ο Ταξιάρχης Μανταμάδου επιβλήθηκε του τοπικού Έφηβου (0-1), ενώ ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας πέρασε με "2" από την Πέτρα κόντρα στην Άναξο. Η αυλαία πέφτει αύριο το πρωί στην Άντισσα, όπου ο Ορφέας θα αναμετρηθεί με τον Γερμανό Καραβαγγέλη. Ρεπό έχει ο Μακαρέας Άγρας.

2η Αγωνιστική
Ορφέας Κεραμειών-Αρίων Παλαιοκήπου 0-0 (0-0)
Βλουτέλλης, Βουλγαρέλλης, Καρμίρης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ορφέας Κεραμειών και Αρίων Παλαιοκήπου, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Γήπεδο Λουτρών. Μοιρασμένο το ματς από το ξεκίνημα, όμως όλα θα μπορούσαν να αλλάξουν προς το τέλος του πρώτου μέρους, όταν και οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή για να ανοίξουν το σκορ. Λίγο πριν την ανάπαυλα μάλιστα, ο Ορφέας Κεραμειών είχε και δοκάρι με τον Νικολάεφ, ενώ ζήτησε και πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον ίδιο παίκτη, με τον Βλουτέλλη όμως να δείχνει κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Έφηβος Παμφίλων-Ταξιάρχης Μανταμάδου 0-1 (0-0)
Λυρής, Τσογγάρη, Μεστρός - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Ένα γκολ του Μοσχογιάννη, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει ο Ταξιάρχης Μανταμάδου το δεύτερό του βαθμολογικό τρίποντο σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα της Γ' Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν επιθετικά, αλλά θα μπορούσαν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας αν ο Κομνηνόγλου σημάδευε σωστά στις καθυστερήσεις, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Έφηβου.

Άναξος-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 0-1 (0-0)
Παντελαίων, Γάκος, Καραμπάσης - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Σε ένα μοιρασμένο πρώτο 45λεπτο, Άναξος και Ατρόμητος προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να μετουσιώσουν σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησαν. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Άναξος έφτασε δύο φορές κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως σε ισάριθμα τετ α τετ δεν τα κατάφερε. Στο 70' η ομάδα της Αγίας Μαρίνας βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με καταπληκτική λόμπα του Κάσσου. Παρά το ότι οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις το 0-1 έμεινε ως το τέλος.

Ορφέας Άντισσας-Γερμανός Καραβαγγέλης (23/10, 11:30)
Κουλουδής, Ψύλλος, Παράσχου - Γήπεδο Άντισσας
Παρατηρητής αγώνα: Κόβρας.

Ρεπό: Μακαρέας Άγρας

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey