Χορταστικό θέαμα στη Στύψη!

29/10/2016 - 18:30 Τελευταία τροποποίηση στις 29/10/2016 - 23:22

Η αγωνιστική δράση στη Γ' Κατηγορία ΕΠΣ Λέσβου συνεχίστηκε το μεσημέρι με τη διεξαγωγή της 3ης ημέρας του προγράμματος, όπου ξεχώρισε η ισοπαλία με το εντυπωσιακό 3-3 στη Στύψη, ανάμεσα σε Γερμανό Καραβαγγέλη και Αρίωνα Παλαιοκήπου. Ισόπαλο έληξε και το ματς στη Μόρια, ανάμεσα σε Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας και Ορφέα Άντισσας. Στο Μεσότοπο ο Ορφέας Κεραμειών επιβλήθηκε με 0-2 του Μακαρέα Άγρας και στον Μανταμάδο, η Άναξος έφυγε νικήτρια από την έδρα του Ταξιάρχη με 1-2. Ρεπό είχε ο Έφηβος Παμφίλων.

3η Αγωνιστική

Γερμανός Καραβαγγέλης-Αρίων Παλαιοκήπου 3-3 (1-0)
Παντελαίων, Παράσχου, Φαναρτζής - "Καραβαγγέλειο" Στύψης
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Απίστευτη εξέλιξη στη Στύψη, μετά από ένα πρώτο 45λεπτο, όπου ο Γερμανός Καραβαγγέλης προηγήθηκε με γκολ του Πετριώτη. Ακολούθησε ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο και το τελικό 3-3! Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι έκαναν και το 2-0 με σκόρερ τον Παπαχαρίση, αλλά ο Αρίων Παλαιοκήπου μείωσε άμεσα με τον Καρατσομπανάκη. Η ομάδα της Στύψης προηγήθηκε και με 3-1 χάρη στο γκολ του Σανταβά, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γρήγορη Χριστοδούλου, πρώτα μείωσαν σε 3-2 και στη συνέχεια ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του έμπειρου μέσου. Σημειώνεται ότι ο Γερμανός Καραβαγγέλης έχει παράπονα από τη διαιτησία, θεωρώντας πως το δεύτερο γκολ προήλθε από θέση οφσάιντ και ότι στη φάση του πέναλτι δεν υπήρχε παράβαση. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολή του Σαμαρά.   

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Ορφέας Άντισσας 0-0 (0-0)
Πατσατζής, Βλουτέλλης, Γάκος - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Καλύτερος ο Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας, ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά ο Ορφέας Άντισσας αποδείχθηκε απροσπέλαστος αμυντικά και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το"Καραπαναγιώτειο" Μόριας. Οι παίκτεςτου Στρατή Μυρογιάννη έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ σταπρώτα 45 λεπτά και μοιραία κόλλησαν στομηδέν, όσο περνούσε η ώρα.

Μακαρέας Άγρας-Ορφέας Κεραμειών 0-2 (0-2)
Λυρής, Ψύλλος, Καραμπάσης - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Σταθάκης

Δύο γκολ του Λάμπρου Γιαλαμά ήταν αρκετά για να περάσει ο Ορφέας Κεραμειών με "2" από την έδρα του Μακαρέα Άγρας. Ο πολύπειρος σκόρερ χτύπησε δυο φορές μέσα σε λίγα λεπτά, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ο Μακαρέας έχασε με κόκκινη κάρτα τον Κουλουδή και η συνέχεια ήταν πολύ δύσκολη, με το 0-2 να μένει ως το τέλος.

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Άναξος 1-2 (0-0)
Κάντας, Τσογγάρη, Βουλγαρέλλης - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Άναξος, μέσα στον Μανταμάδο επί του τοπικού Ταξιάρχη, με σκορ 1-2. Ο Τζανούσι άνοιξε το σκορ στην επανάληψη και λίγο αργότερα ο Μιχαλάκης έκανε το 0-2. Ο Ταξιάρχης μείωσε με πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Νικόδημος Δρακούλης.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey