Μίλησαν οι έδρες, μέσα σε γκρίνιες!

02/05/2013 - 10:17 Τελευταία τροποποίηση στις 02/05/2013 - 10:29

Aias_Issaikos_3-0_2012_13_2Τα πρώτα ματς των αγώνων μπαράζ της Β1 Κατηγορίας για την άνοδο στη Β' σημαδεύτηκαν από εντός έδρας νίκες, αλλά και αρκετά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Στο Μανταμάδο, ο τοπικός Ταξιάρχης κατάφερε να πάρει το ματς απέναντι στη Φίλια (2-1), διατηρώντας στο ακέραιο τις ελπίδες του, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται όχι για ένα, ούτε για δύο, αλλά για τρία ακυρωθέντα γκολ, θεωρώντας πως τους στέρησαν κάτι καλύτερο. Πλέον στη ρεβάνς, με οποιαδήποτε νίκη η Φίλια περνά στον τελικό, αφού διατηρεί το πλεονέκτημα στα ίδια αποτελέσματα λόγω υψηλότερης βαθμολογικής θέσης. Από την άλλη μεριά, ο Ταξιάρχης χρειάζεται δική του νίκη ή ισοπαλία, ώστε να προκριθεί εκείνος στον τελικό των μπαράζ.

Στο Μεσότοπο, η ομώνυμη ομάδα πήρε σπουδαία νίκη με αντίπαλο τον Αίαντα Μυτιλήνης (1-0), κάνοντας όσα χρειάζονταν για να πάει στη ρεβάνς της Θερμής με τις δικές του ελπίδες για πρόκριση στο ακέραιο. Ο Αίαντας, που στα κρίσιμα τελευταία ματς παρουσιάζεται ντεφορμέ, καλείται πλέον να κερδίσει στο δεύτερο ματς, με οποιοδήποτε σκορ, για να περάσει στον τελικό, έχοντας το προβάδισμα από τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Αντίθετα ο Μεσότοπος, θα χρειαστεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Ενωσιακό Γήπεδο. 

Να σημειωθεί, ότι η ΕΠΣ Λέσβου έχει ορίσει τους επαναληπτικούς την Τετάρτη του Πάσχα (8/5), με ώρα έναρξης τις 17:30.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey