Πανηγυρίζει η Φίλια!

15/05/2013 - 22:59

Filia_2012_13Στη Φίλια κατέληξε το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο ανόδου, από τα μπαράζ της Β1 Κατηγορίας, αφού στον επαναληπτικό τελικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, η γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 του Αίαντα Μυτιλήνης, σε ένα ματς με πολλές εντάσεις.

Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στον πρώτο τελικό με σκορ 2-2 και έτσι στη ρεβάνς, με τη Φίλια να διατηρεί το προβάδισμα στα ίδια αποτελέσματα λόγω υψηλότερης βαθμολογικής θέσης στην κανονική διάρκεια, το έργο του Αίαντα Μυτιλήνης ήταν δύσκολο.

Η Φίλια μπήκε από το ξεκίνημα πολύ δυνατά, έχοντας και τη συμπαράσταση των φιλάθλων της. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, το σκορ άνοιξε με κεφαλιά του Πανταζή και οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το 1-0 να τις χωρίζει.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών και σε συνδυασμό με την αποβολή παίκτη του Αίαντα, η πλάστιγγα έδειχνε πως έγερνε υπέρ της Φίλιας. Ωστόσο, η ομάδα της Μυτιλήνης παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 80ο λεπτό, όταν ο Βλουτής στην πρώτη του επαφή με την μπάλα πέτυχε το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Να σημειωθεί, ότι ο Αίαντας ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες με νέα αποβολή λόγω εξύβρισης προς το διαιτητή Παντελαίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey