Ηττήθηκε αλλά ακόμη ελπίζει η Άθληση

17/03/2024 - 11:47 Τελευταία τροποποίηση στις 17/03/2024 - 12:18

Η Άθληση ηττήθηκε με 3-1 σετ από την Πετρούπολη στον πιο κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο ακόμη δεν ξεκαθαρίσει οριστικά πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από την Α Ζώνη της Α2 κατηγορίας βόλεϊ ανδρών, κάτι που αναμένεται να γίνει με ειδική προκήρυξη.

Η Άθληση μετά την παραπάνω ήττα έμεινε στους 14 βαθμούς και στην 10η θέση, αφού και η Ολυμπιάδα Πατρών ηττήθηκε εντός έδρας από το Ηράκλειο και παρέμεινε στην 11η και τελευταία θέση με 13 βαθμούς . Η ομάδα του νησιού μας πάλεψε το ματς, κατέκτησε το πρώτο σετ αλλά από το δεύτερο και μετά οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας περιόρισαν τον αντίπαλο τους που δεν κατάφερε να βρει εύκολα λύσεις.

Για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος εκκρεμεί μια αναμέτρηση εντός έδρας με την ομάδα της Κερατέας το Σάββατο 30/3, με την Άθληση να αναζητά τη νίκη ώστε να αποφύγει σίγουρα την τελευταία θέση σε περίπτωση που τελικά υποβιβαστεί μόνο μία ομάδα. 

Για το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν, εξαρτάται από τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Volley League και ακολούθως στη Pre League για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-25. Οι άνθρωποι του συλλόγου αναμένουν με αγωνία να μάθουν την εξέλιξη για τυχόν αναδιοργάνωση και τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν του χρόνου στα εθνικά πρωταθλήματα.

Τα σετ:

25 - 27, 25 - 17, 25 - 10, 25 - 17

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey