Ήττα από την πρωτοπόρο Παλλήνη

06/03/2016 - 15:44

Σε έναν αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα για το πρωτάθλημα της Α2 των ανδρών, στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του 1ου Ομίλου, ο ΑΟ Μυτιλήνης ηττήθηκε εκτός έδρας από την Παλλήνη με 3-0 σετ, ωστόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν εκτός προγράμματος για τους παίκτες του Σωκράτη Γιακουμή.

Το έργο του ΑΟΜ ήταν εξαρχής δύσκολο, αφού είχε να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο της κατηγορίας που μετρούσε μόλις μία ήττα σε όλο το πρωτάθλημα. Παρά το ότι αγωνίστηκε με ενθουσιασμό, η ομάδα της Μυτιλήνης δεν κατόρθωσε να αποφύγει την ήττα. Έχασε το πρώτο σετ με 25-15, πάλεψε το δεύτερο αλλά το έχασε επίσης με 25-19, ενώ στο τρίτο δεν προέβαλαν ιδιαίτερη αντίσταση ολοκληρώνοντας το ματς με 25-13.

Για την ομάδα της Μυτιλήνης, ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστούν οι παίκτες για το κομβικό ματς κόντρα στον ουραγό Πανελλήνιο, με νίκη στο οποίο ο ΑΟΜ θα εξασφαλίσει την παραμονή στην Α2. Βέβαια, κανείς δε γνωρίζει αυτή τη στιγμή, αν η ομάδα της Αθήνας θα έρθει να αγωνιστεί στη Μυτιλήνη, παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με αρνητικό μάλιστα συντελεστή πόντων. 

Παλλήνη - ΑΟ Μυτιλήνης 3-0 (25-15, 25-19, 25-13)

ΠΑΛΛΗΝΗ (Ξεροβάσιλας): Κατσαούνης, Μπιλλήρης, Αντωνάκης, Τσικάτος, Μήττας, Ψάρρης, Βογιατζίδης (λ) / Στυλιανόπουλος, Χριστόπουλος
ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (Γιακουμής): Κοντάρης, Παπασταύρου, Φύτρος, Μαλαματίνας, Αγγέλου, Περτσελής / Σωτηράκης

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 των ανδρών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey