Ξεκινούν τα "βάσανα"!

06/09/2016 - 11:19

Την πρώτη τους συγκέντρωση θα έχουν για τη φετινή αγωνιστική περίοδο οι αθλητές του ΑΟ Μυτιλήνης και ο προπονητής Σωκράτης Γιακουμής, ξεκινώντας έτσι και επίσημα την προετοιμασία τους εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών.

Ο εκπρόσωπος της Λέσβου στην κατηγορία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, προσδοκά σε μια πορεία ανάλογη και γιατί όχι ακόμα καλύτερη της περσινής, έχοντας την εμπειρία πλέον της κατηγορίας και στοχεύοντας στην εξασφάλιση της παραμονής όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Οι πρώτες προπονήσεις του ΑΟΜ θα διεξαχθούν στον "Ταρλά" με τρέξιμο και φυσική κατάσταση. Ακολούθως και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Κλειστό Νεάπολης, η ομάδα της Μυτιλήνης θα προπονείται και στην Κλειστή Αίθουσα βόλεϊ των ΤΕΕ.

Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου, με τον ΑΟΜ να υποδέχεται στην πρεμιέρα τη Δραπετσώνα.

Το φετινό ρόστερ του ΑΟΜ έχει κάποιες σημαντικές απώλειες, αφού ο Φύτρος μεταγράφηκε στον Πανιώνιο και ο Μαλαματίνας στον Έσπερο Καλλιθέας. Ωστόσο, η ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή απέκτησε τους Κατσακούλη και Κοκκώνη, ενώ παλεύει και για μια ακόμα μεταγραφή εκτός νησιού αυτή τη φορά, που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Μπουρούς, Παπασταύρου, Δουλαβέρης, Ζιάκκας, Bλάχος, Ζιάκας, Περτσελλής, Αγγέλου, Βασιλέλλης, Τσάτσος παραμένουν στο ρόστερ, νιώθοντας πανέτοιμοι για τη νέα πρόκληση στην Α2.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey