Ευχάριστα συμπεράσματα για ΑΟ Μυτιλήνης

21/10/2016 - 12:34

Τη δυνατότητα να αγωνιστεί απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο είχε χθες ο ΑΟ Μυτιλήνης στο βόλεϊ, φιλοξενώντας τον Φιλαθλητικό Καμποχώρων Χίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Ο εκπρόσωπος της Λέσβου στην Α2 Κατηγορία των ανδρών άφησε για λίγο τις προπονήσεις και ευτύχησε να παίξει όχι ένα αλλά δύο ουσιαστικά φιλικά ματς με τους Χιώτες, στο διαθέσιμο χρόνο που είχαν οι δύο ομάδες νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης. Τελικός νικητής ο ΑΟΜ με 3-0 σετ και στις δύο αναμετρήσεις. 

Ο προπονητής των Μυτιληνιών Σωκράτης Γιακουμής έμεινε ευχαριστημένος από τη δυναμική της ομάδας του και μιλώντας στο "SL" επεσήμανε: "Είχαμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα, που παρότι αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Χίου, έδειξε ανταγωνιστική και αποτέλεσε έτσι ένα καλό τεστ προετοιμασίας για εμάς. Δοκιμάσαμε πράγματα, εξάλλου αυτά ήταν τα μοναδικά μας φιλικά ως τώρα και μπορώ να πω πως έμεινα ικανοποιημένος. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, η ομάδα έχει μια συνέχεια στην απόδοσή της από πέρυσι και υπάρχει αναμφίβολα αισιοδοξία για το μέλλον."

Ερωτηθείς για το φετινό στόχο του ΑΟΜ, στο αμφίρροπο πρωτάθλημα της Α2, ο Σωκράτης Γιακουμής επεσήμανε: "Είναι σχετικά βατός ο όμιλος μας. Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι εμείς παρουσιαζόμαστε πιο βελτιωμένοι, ενώ στα θετικά καταγράφεται και ο περσινός χρόνος πολύτιμων εμπειριών από την κατηγορία. Σίγουρα, από τη στιγμή που υποβιβάζεται μόνο ο τελευταίος της βαθμολογίας, μπορούμε να αγωνιζόμαστε με λιγότερο άγχος ή πίεση, αφού έχουμε τις δυνατότητες να τερματίσουμε αρκετά ψηλότερα. Η δημιουργία της Pre League από τη νέα χρονιά εξάλλου, αποτελεί μια πρόκληση για όλους μας, όμως προέχουν άλλα. Το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στο ματς της πρεμιέρας με τη Δραπετσώνα, το οποίο γίνεται στην έδρα μας και μπορεί να χαρακτηριστεί κομβικό, αφού θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με παρόμοιους στόχους στην κατηγορία. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω να πανηγυρίσουμε μια πρώτη νίκη."

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του ΑΟΜ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προσκαλέσουν ξανά τον Φιλαθλητικό Καμποχώρων για φιλικά στη Μυτιλήνη, την κρίσιμη εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (5/11). Παράλληλα, συνεχίζεται η προπώληση των καρτών διαρκείας σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey