Για το δύο στα δύο κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών

11/11/2021 - 22:37 Τελευταία τροποποίηση στις 11/11/2021 - 23:01

Να δώσει συνέχεια στις νίκες θα επιδιώξει η Άθληση το Σάββατο 13/11 στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Πατρών.

Στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της νέας σεζόν, η εκπρόσωπος της Λέσβου στην Α2 κατηγορία, θα προσπαθήσει να κάνει το δύο στα δύο μετά την εντυπωσιακό πέρασμα από το Κιάτο στην πρεμιέρα κόντρα στον Άρατο.

Η ομάδα απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό να δώσει βροντερό παρόν, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα γνωστοποιώντας και σχετική ανακοίνωση σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ. Αναλυτικά:

"Το ΔΣ της Άθλησης, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Λέσβου που επιθυμεί να παρακολουθήσει ως θεατής το παιχνίδι της ομάδας μας, στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών Volley, με αντίπαλο την ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 17.00 στο Κλειστό της Νεάπολης, ότι σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ θα ισχύσουν τα παρακάτω υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του COVID 19:

1. Η είσοδος επιτρέπεται, μόνο για πλήρως εμβολιασμένους (πιστοποιητικό εμβολιασμού) και να χει παρέλθει ο απαιτούμενος χρόνος από τη 2η δόση του εμβολίου (14 ημέρες) ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση).

2. Η είσοδος των ανηλίκων 13 - 17 ετών θα γίνει με τη προσκόμιση PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

3. Η είσοδος των ανηλίκων έως και 12 ετών θα γίνει και με τη προσκόμιση Self test της ίδιας ημέρας του αγώνα.

4. Ο Έλεγχος, θα διεξάγεται στην είσοδο του Κλειστού της Νεάπολης με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης, για πιστοποιητικό εμβολιασμού, PCR ή Rapid Test, με ταυτόχρονη ταυτοπροσωπία (ταυτότητα), κάθε θεατή.

5. Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σε όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο καθώς και η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων.

6. Δημοσιογράφοι ή συνεργεία ενημέρωσης θα εισέρχονται με την επίδειξη των απαραίτητων παραστατικών ιδιότητας (κάρτα δημοσιογράφου κ.α) καθώς θα πρέπει να έχουν στη κατοχή τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

7. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε περίπτωση που κάποιος θεατής δεν πληρεί τις παραπάνω προΰποθέσεις.

8. Οι κάτοχοι διαρκείας, θα έχουν προτεραιότητα στην είσοδο της αθλητικής εγκατάστασης, αφού πληρούν τις παραπάνω προΰποθέσεις.

9. Η προσέλευση των φιλάθλων θα ξεκινήσει τις 16.00.

Αγαπητοί φίλαθλοι, σας καλούμε να στηρίξετε την ομάδα μας, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid 19. Σας θέλουμε κοντά μας, θέλουμε τη στήριξη σας. Πάμε όλοι μαζί με μία φωνή."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey