Ήττα με 3-1 σετ από την Ολυμπιάδα

06/01/2022 - 12:20 Τελευταία τροποποίηση στις 06/01/2022 - 12:47

Ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η Άθληση στην Πάτρα στην χθεσινή εξ'αναβολής αναμέτρηση με την Ολυμπιάδα για την 7η αγωνιστική της Α2 ανδρών και πλέον απομακρύνθηκε αρκετά από τον στόχο της για είσοδο στα playoffs.

Ικανοποιητική εμφάνιση για την Άθληση στα δυο πρώτα σετ του αγώνα, αλλά δεν ήταν αρκετά ώστε να κερδίσει κάποιον βαθμό ή βαθμούς. Σε ένα κακό γενικά παιχνίδι λόγω της μεγάλης διακοπής, το έργο της ομάδας της Λέσβου ήταν ακόμα δυσκολότερο λόγω κατάστασης και των συνθηκών που επικρατούν από την πανδημία του Covid 19.

Δίκαιη χαρακτηρίζεται η νίκη της αντίπαλης ομάδας που στα κρίσιμα σημεία με την εμπειρία της κέρδισε τον αγώνα. Η Άθληση κλήθηκε να αγωνιστεί στη βασική εξάδα με δυο παιδιά της ακαδημίας 16 χρόνων και φυσικά είναι ακόμα ένα θετικό στοιχείο που κρατάει από αυτό το παιχνίδι.

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακούμης αναφέρει:"Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που κατάφερε μέσα από δύσκολες συνθήκες να παρουσιαστεί ανταγωνιστική παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Δυστυχώς ο στόχος των πλει οφ έχει απομακρυνθεί αρκετά αλλά θα προσπαθήσουμε ότι μαθηματικές ελπίδες έχουμε να τις εξαντλήσουμε. Διακοπή τώρα για δυο εβδομάδες, θα τις εκμεταλλευτούμε να ανασυγκροτηθούμε να επιστρέψουν και οι απόντες ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, ας ελπίσουμε να πάνε καλά τα πράγματα με τον ιό και να ξεκινήσουμε χωρίς μεγάλη καθυστέρηση."

Πλέον η Άθληση έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στα playoffs, κάτι το οποίο την κάνει να εστιάσει την προσοχή της στα play out για να μπει με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να τερματίσει στην πρώτη της συμμετοχή στην Α2 όσο το δυνατόν ψηλότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey