Αποχώρηση "βόμβα" του Ιωνικού Νίκαιας από το πρωτάθλημα

05/01/2023 - 13:37 Τελευταία τροποποίηση στις 05/01/2023 - 14:02

Δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 κατηγορίας ανδρών, όπως ανακοίνωσε επίσημα η  Ε.Ο.ΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα υπήρχε διοικητικό αδιέξοδο στο σωματείο το οποίο παρά τα όσα προβλήματα υπήρχαν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρώντας το απόλυτο μαζί με τον Πανιώνιο.

Μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη, η Άθληση το Σάββατο δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού ο επόμενος αντίπαλος της ήταν ο Ιωνικός. Έτσι, η ομάδα της Μυτιλήνης θα πάρει ξεκούραστα τους βαθμούς, ενώ με την αποχώρηση του Ιωνικού από το πρωτάθλημα, αλλάζουν οι ισορροπίες και όσον αφορά την είσοδο των ομάδων στα play off, αφού "άδειασε" ουσιαστικά μια θέση. Η ανακοίνωση:

"Με έγγραφό του προς την Ε.Ο.ΠΕ., ο Α.Ο. Ιωνικός Νίκαιας ενημέρωσε ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών 2022-23.

Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 4 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παρ. γ της Ειδικής Προκήρυξη της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών 2022-23, ο Α.Ο. Ιωνικός Νίκαιας:

α) Αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών 2022-23.

β) Μηδενίζεται στους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος.

γ) Υποβιβάζεται στην Β' Εθνική/Εθνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα ανδρών, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey