Σ. Γιακουμής:"Μαγειρέματα για να μείνουν έξω από τα play offs οι νησιωτικές ομάδες"

05/03/2023 - 13:25 Τελευταία τροποποίηση στις 05/03/2023 - 13:41

"Κεραυνούς" εξαπέλυσε ο προπονητής της Άθλησης Σωκράτης Γιακουμής στις δηλώσεις του στο "SL" μετά τον αγώνα με τον Κόροιβο, σχετικά με τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο τους στα play offs, κάνοντας λόγο για "μαγειρέματα" με σκοπό να μείνουν έξω οι νησιωτικές ομάδες. Επίσης, καυτηριάζει το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει την ανάλογη οικονομική βοήθεια από την τοπική αυτοδιοίκηση. Αναλυτικά:

"Καταφέραμε να βάλουμε ακόμη τρεις πόντους στο ενεργητικό μας φτάσαμε τους 31 βαθμούς, μόλις δύο διαφορά από τον τρίτο και τέταρτο που έχουν 33. Δεν θέλω να σταθώ στο παιχνίδι, απλά θα δώσω τα συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την νίκη.

Θα σταθώ όμως στα διαφορά «μαγειρέματα» που άρχισαν να φαίνονται από την προηγούμενη αγωνιστική, με ομάδες του κέντρου ενάντια στις ομάδες των νησιών. Δε θα σχολιάσω πάνω σε αυτό τίποτα άλλο, τα υπόλοιπα θα τα πούμε με το τέλος της χρονιάς που θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε για το στόχο μας. Πάμε το επόμενο Σάββατο να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αρμένικη με στόχο μόνο τη νίκη.

Θεωρώ ότι την επόμενη αγωνιστική θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα για τη συνέχεια όσον αφορά την τετράδα. Εμείς στηριζόμαστε πάντα στην ομάδα μας, είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε και δεν θα κάτσουμε ποτέ να χάσουμε, ώστε να εξυπηρετηθεί μια άλλη ομάδα για να πετάξει μια άλλη έξω που ενδεχομένως είναι μακριά και θα της κοστίσει οικονομικά. Για εφέτος έχουμε κάνει οικονομική υπέρβαση χωρίς βοήθεια μόνοι μας, παλεύουμε και συνέχεια βρίσκουμε κλειστές πόρτες, εκτός κάποιων εξαιρέσεων. Έχουμε δρόμο ακόμα. Συνεχίζουμε..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey