Συσπείρωση δυνάμεων υπό τη σκέπη του ΑΟΜ!

21/01/2014 - 14:42

volley_tsatsosΣε μία προσπάθεια να επαναφέρουν το λεσβιακό βόλει στον δρόμο των επιτυχιών, οι ίδιοι οι άνθρωποι του αθλήματος, ξεκίνησαν από το καλοκαίρι ένα φιλόδοξο εγχείρημα αναγέννησης, συσπειρώνοντας ότι καλύτερο υπάρχει σε αγωνιστικό επίπεδο, με στόχο την άνοδο στην Α2. Βέβαια απώτερος σκοπός -όπως εύστοχα σημειώνει στην αποκλειστική συνέντευξη της εφημερίδας «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ» ο ιθύνων νους της προσπάθειας που επιχειρείται, παίκτης-προπονητής Σάκης Τσάτσος- είναι η επιστροφή του ενδιαφέροντος του φίλαθλου κόσμου και όχι μόνο στο βόλει, με επιτυχίες ανάλογες του παρελθόντος και γιατί όχι; Και μεγαλύτερες ακόμα!

Πως εξελίσσεται το εγχείρημα αναγέννησης; Καταρχήν με τη συνένωση των δυνάμεων ΑΟΜ κα Γέρας, έπειτα από απαίτηση των ίδιων των αθλητών των δύο ομάδων. Η… συγχώνευση αυτή, απορροφήθηκε σε επίπεδο ονόματος από τον ΑΟΜ και εμπλουτίστηκε από την κοινή εμπειρία που φυσικά και δεν λείπει από τους αθλητές των δύο ομάδων που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν κοντραριστεί για λογαριασμό του ΓΑΣ στη Β΄ Εθνική, με ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος και ο Εθνικός.

«Ομάδα με όλη της σημασίας της λέξης»
Πρώτος τους στόχος, είναι η άνοδος στην Α2 απέναντι στις ομάδες της Χίου και της Ρόδου. Ο ίδιος ο προπονητής του ανανεωμένου ΑΟΜ, Σάκης Τσάτσος υποστηρίζει ο πρώτος στόχος είναι φαινομενικά εύκολος, αλλά θέλει πολύ προσοχή. «Βασική μας προτεραιότητα, είναι να παρουσιάσουμε ένα σύνολο, μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, μέσα και έξω από το παρκέ. Όλοι μας θεωρώ ότι το έχουμε αντιληφθεί πολύ καλά αυτό και δουλεύουμε πολύ καλά με πολύ όρεξη για σκληρή προσπάθεια. Επειδή όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει πρωτάθλημα στο νησί, καλούμαστε να βρούμε κίνητρο και αγωνιστική ετοιμότητα μέσα από φιλικά για να παρουσιαστούμε όταν πρέπει στα μπαράζ ανόδου, πανέτοιμοι. Οικονομικά, στηριζόμαστε από τις δικές μας δυνάμεις καλώς ή κακώς και ευχαριστούμε θερμά τα «Οπτικά Γεωργιάδη» καθώς και το «Πίτα Μάκης» για την πολύτιμη συνδρομή τους ως χορηγοί μας σε αυτή την προσπάθειά μας».

Η ομάδα του ΑΟΜ
ΤΣΑΤΣΟΣ ΣΑΚΗΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)
1.  ΜΠΟΥΡΟΥΣ ΝΙΚΟΣ (βοηθός προπονητή κ γενικών καθηκόντων)
2.  ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
3.  ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ
4.  ΜΠΟΥΡΟΥΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
5.  ΜΠΟΥΡΟΥΣ ΠΕΤΡΟΣ
6.  ΓΚΛΟΥΦΤΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
7.  ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
8.  ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
9.  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
10.  ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΖΗΣΗΣ
11.  ΚΟΥΚΩΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
12.  ΔΟΥΛΑΒΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
13.  ΒΑΣΙΛΕΛΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
14.  ΒΑΚΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
15.  ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
16.  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
17. ΑΜΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey