Ο ΓΑΣ μπαίνει δυναμικά στα μπαράζ

15/04/2011 - 10:00 Τελευταία τροποποίηση στις 15/04/2011 - 13:34

Την υπέρβαση στα μπαράζ του Αιγαίου κυνηγάει το ερχόμενο τριήμερο η ομάδα ανδρών του ΓΑΣ Λέσβου με μοναδικό στόχο την άνοδο του για πρώτη φορά στην ιστορία στην Β΄ Εθνική. Ο ΓΑΣ είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το όνειρο καθώς διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα που μπορεί κάλλιστα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων που έρχονται. 

Σίγουρα η φετινή χρονιά είναι τελείως διαφορετική και όλοι κάνουν λόγω για άνοδο στην Β' Εθνική, ένα όνειρο που έχουν από το περασμένο καλοκαίρι όλοι στην ομάδα, όταν ο ΓΑΣ ενισχύθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, αποκτώντας αρκετούς καλούς παίκτες εκτός νησιού με εμπειρία στο άθλημα. Κοντά στην ομάδα πάντα και η δραστήρια διοίκηση, που έκανε το καθήκον της και περιμένει να γευτεί και εκείνη το νέκταρ της επιτυχίας.

Αντίπαλοι του ΓΑΣ Λέσβου θα είναι ο Παγχιακός,  ο Πανναξιακός και  ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου, ομάδες που είναι σχετικά άγνωστες για τον ΓΑΣ, εκτός από τον πρωταθλητή Χίου, τον οποίο είχε αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στο γειτονικό νησί και μάλιστα τον είχε κερδίσει άνετα πριν από δύο περίπου μήνες.

Το Σάββατο, ο ΓΑΣ θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό (12.30) την Κυριακή τον Παγχιακό και τη Δευτέρα τον πρωταθλητή Δωδεκανήσου με την πρώτη ομάδα στην ειδική βαθμολογία να παίρνει την άνοδο.

Η αποστολή του ΓΑΣ Λέσβου αποτελείται από τους εξής αθλητές: Παρτσελής, Τσάτσος, Δουλαβέρης, Κοκόνης, Γιαννόπουλος, Παπασταύρου, Γιακουμής, Γλούφτσιος, Κασκαμπάς, Ψύρρας, Τριανταφυλλίδης, Μελάς, Καλογερογιάννης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey