Έχασε στην πρεμιέρα ο Παγγεραγωτικός

28/04/2011 - 12:59

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα των μπαράζ ο Παγγεραγωτικός, με τα κορίτσια του Στρατή Μυρογιάννη παρά το ότι στάθηκαν αξιπρεπέστατα στα δύο τελευταία σετ αγγίζοντας την ανατροπή, να χάνουν τελικά με 3-0 σετ σε μία ήττα που χαρακτηρίζεται ωστόσο φυσιολογική, δεδομένου πως ο... γηπεδούχος Παναξιακός είναι και το φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου.

Το πρώτο σετ χάθηκε χωρίς αντίσταση με 25-8, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική. Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Παγγεργαωτικού πίστεψαν περισσότερο στις δυνάμεις τους και έχασαν στις λεπτομέρειες με 25-20. Το τρίτο σετ έσπασε καρδιές με τον Παγγεραγωτικό να προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση, να προηγείται λίγο πριν το τέλος αλλά τελικά να χάνει με 26-24.

Η ήττα αυτή όπως παραδέχεται και ο προπονητής της ομάδας Στρατής Μυρογιάννης, χαρακτηρίζεται ως φυσιολογική, αλλά αυτό που τον προβληματίζει ιδιαίτερα ενόψει του σημερινού αγώνα με την Τελχίνη, είναι το ότι θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο πασαδόρων του, καθώς και η Τσακόγιαννη και η Κουκούτα αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey