Κλείνει το ρόστερ ο ΓΑΣ Λέσβου

31/08/2011 - 11:57

Μετά την απόκτηση των Μελέτη Εξαδάκτυλου (ακραίος – διαγώνιος), Κωνσταντίνου Κουτσούμη (κεντρικός), Σωτήρη Μελά (ακραίος), Δημήτρη Σωζόπουλου (πασαδόρος) και Σωτήρη Κουτρουμπή (ακραίος – διαγώνιος), ο ΓΑΣ Λέσβου ανακοίνωσε και την απόκτηση ακόμα τριών αθλητών.

Πρόκειται για τον Στέλιο Μπουρού, που αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και αποκτήθηκε από τον ΑΟ Μυτιλήνης, τον Παναγιώτη Κατσακούλη (κεντρικός) που αγωνιζόταν πέρυσι στον ίδιο σύλλογο και του Ευστράτιου Βασιλέλλη (κεντρικός), που την περασμένη χρονιά φορούσε τα χρώματα της ομάδας του Χαιδαρίου στο πρωτάθλημα της Β' Αθηνών.

Ο προπονητής του ΓΑΣ Λέσβου Σωτήρης Γιακουμής δήλωσε: "Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα μας, θα κάνουν το καλύτερο ώστε να φτάσουμε ψηλά. Μαζι με τους παλιούς παίκτες που παρέμειναν στο σύλλογο, μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να πάιξουμε στην Α2. Οι αντίπαλοί μας θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι μας.

Ο κόσμος μας θα είναι η δύναμη μας και μπορούμε να πετύχουμε πολλά, εχοντάς τη συμπαράσταση του είτε αγωνίζομαστε στην έδρα μας, είτε μακριά από αυτήν. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, η οποία είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και υλοποιεί και με το παραπάνω όλο το μεταγραφικό σχεδιασμό, τον οποίο έχουμε κάνει".

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα αποκτηθεί ακόμα ένας αθλητής, ο οπόιος θα αγωνίζεται στην θέση του ακραίου και θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey