Και η Μένη Βογιατζή στους Τράχωνες!

05/09/2011 - 15:18 Τελευταία τροποποίηση στις 05/09/2011 - 16:09

Έντονο το στοιχείο της Λέσβου θα έχουν φέτος οι Τράχωνες, που συμμετέχουν ως νεοφώτιστοι στην Α2 κατηγορία των γυναικών στο βόλεϊ. Μετά την απόκτηση της Έρης Βογιατζή, στο σύλλογο του Αλίμου θα αγωνίζεται φέτος και η αδερφή της Μένη, που κάνει έτσι ένα όνειρο χρόνων, πραγματικότητα.

Η 18χρονη Μένη Βογιατζή πέτυχε την εισαγωγή της στο Παιδαγωγικό της Αθήνας, στις πρόσφατες Πανελλήνιες εξετάσεις, με αποτέλεσμα να μετακομίσει στην Αττική. Οι Τράχωνες αποτελούσαν την ιδανική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα της, αφού εκεί εκτός από την αδερφή της Έρη, θα συναντήσει τον προπονητή Βασίλη Πετρόπουλο, που την είχε τσεκάρει και επιθυμούσε διακαώς την ένταξή της στο ρόστερ.

Μετά τον Ερμή Παμφίλων λοιπόν, ένα πέρασμα από τις κορασίδες της Κηφισιάς, αλλά και συμμετοχές στην προεθνική, η Μένη Βογιατζή θα πάρει γεύση από την Α2 κατηγορία, αγωνιζόμενη ως κεντρική στους Τράχωνες, με τις ευχές όλων των ανθρώπων του βόλεϊ στη Λέσβο, να συντροφεύουν τόσο εκείνη όσο και την αδερφή της, Έρη, με την οποία θα... σμίξουν ξανά αγωνιστικά έπειτα από έξι χρόνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey