Πρώτη ΓΑΣ με όνειρα και φιλοδοξίες!

13/09/2011 - 15:16

Τέρμα οι διακοπές η ξεκούραση και η χαλάρωση για τους αθλητές του πρωταθλητή Λέσβου ΓΑΣ, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε επίσημα την προετοιμασία του με τον καθιερωμένο αγιασμό. Σίγουρα η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή και δεν θυμίζει σε τίποτα περασμένες.

Η κατάκτηση του τίτλου, η άνοδος στην Β΄ εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του σε συνδυασμό με τον μεγάλο αγώνα που έκανε η διοίκηση να ενισχύσει την ομάδα με ότι καλύτερο βρήκε εντός και εκτός νησιού προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού που αν αναλογισθούμε και τον στόχο που έχει μπει, το συμπέρασμα είναι ότι ο ΓΑΣ μπορεί να κατακτήσει ακόμη και την Α2.

Εννιά οι μεταγραφές
Στον ΓΑΣ το καλοκαίρι ήρθαν εννιά νέα πρόσωπα, ο… ένας καλύτερος από τον άλλον ενισχύοντάς τον σε όλες τις θέσεις. Παίκτες με μεγάλη εμπειρία στα πρωταθλήματα της χώρας μας,  αλλά  και προσθήκες και από την τοπική αγορά. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι οι Μελέτης Εξαδάκτυλος, Σωτήρης Κουτρουμπής, Κώστας Κουτσούμης, Σωτήρης Μελάς, Γιώργος Φύτρος, Γιάννης Μαυρουδής, Παναγιώτης Κατσακούλης, Στρατής Βασιλέλλης, Στέλιος Μπουρούς. Οι μοναδικοί που έφυγαν από τον σύλλογο ήταν οι Βασίλης Καλογερόπουλος ο οποίος πήγε στην Πετρούπολη καθώς και ο Σωτήρης Κασκαμπάς που αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Η διοίκηση της ομάδας με την απόκτηση των συγκεκριμένων παικτών έδειξε ότι μέσα από μια συλλογική, σοβαρή προσπάθεια και με ένα ρόστερ με υψηλές βλέψεις, ο ΓΑΣ μπορεί να καταφέρει να κάνει την υπέρβαση μαζί με τις ομάδες της ΑΕΚ Χανιά και Εθνικό και να κτυπήσει την άνοδο. Όμως ας μην προτρέχουμε αφού η Β΄ εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία με ιστορικές ομάδες και ο εκπρόσωπος μας τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει τον δύσκολο αγώνα.

«Θα τα καταφέρουμε»
Την άποψη του ότι το σωματείο θα αγωνισθεί στην Β΄ εθνική και θα πετύχει εξέφρασε με δηλώσεις του στο «Ε» ο έφορος Θοδωρής Δουβαλέτας λέγοντας χαρακτηριστικά.
«Κάναμε την υπέρβαση φέρνοντας στην ομάδα πολλούς και έμπειρους παίκτες που θα μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους στόχους. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα στην ομάδα και όλους όσους αγαπούν το βόλει. Θέλω να πιστεύω ότι και η χρονιά αυτή θα είναι δική μας.».
Από την άλλη ο πρόεδρος Μάριος Ντουντούλας έδειξε και αυτός σίγουρος ότι η χρονιά θα κυλήσει νικηφόρα και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την χρυσή ευκαιρία να απολαύσουν καλές ομάδες. Έδειξε μάλιστα σίγουρος ότι ο ΓΑΣ θα παραμείνει εύκολα στην Β΄ εθνική και από το μεθεπόμενο πρωτάθλημα θα παίζει στην Α2 κατηγορία.

«Δουλειά για να πετύχουμε»
Ο Σωκράτης Γιακουμής ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας ξεκαθαρίζοντας στους παίκτες ότι μέσα από την δουλειά και την συλλογική προσπάθεια η ομάδα θα πετύχει τους στόχους. Δεν παρέλειψε πάντως να στείλει και ένα μήνυμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια αφού το βόλει την χρονιά θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και ο ΓΑΣ τους θέλει όλους κοντά του.
Οι προπονήσεις θα διεξάγονται καθημερινά στο κλειστό της Νεάπολης ενώ οι εκτός νησιού αθλητές θα προπονούνται με ομάδες της Αθήνας με τις οποίες ο ΓΑΣ ήρθε σε συμφωνία μαζί τους. Τον επόμενο μήνα η ομάδα θα πάει για ένα διήμερο στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια ενώ στα τέλη του ίδιου μήνα θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Πανερυθραίκού, στο οποίο θα συμμετάσχουν ομάδες από την Α2 κατηγορία αλλά και θα αποτελέσει και την τελική πρόβα πριν από το επίσημο σερβίς το οποίο έχει ορισθεί να γίνει στις 12 Νοεμβρίου και ο ΓΑΣ θα αγωνισθεί εκτός με τον Εθνικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey