Φιλικά με Παλλήνη και Δραπετσώνα ο ΓΑΣ

27/10/2011 - 12:51

Μπορεί η απεργία των ναυτικών να εμπόδισε τον ΓΑΣ Λέσβου να μεταβεί την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα για να δώσει τα προγραμματισμένα φιλικά του παιχνίδια, όμως ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του ο ΓΑΣ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να δώσει δύο δυνατά τεστ.

Έτσι λοιπόν αν όλα κυλήσουν καλά και δεν συμβεί κάτι το απρόοπτο  τις τελευταίας ώρας, η ομάδα θα αναχωρήσει αύριο με όλους τους παίκτες στην αποστολή όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Παλήνης η οποία αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία και είναι από τα μεγάλα φαβορί να κερδίσει την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Απέναντι λοιπόν στην ομάδα αυτή οι αθλητές του Σωκράτη Γιακουμή θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους ώστε να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα από την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ στο κλειστό της Κάντζας. Την Κυριακή ο ΓΑΣ θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας που παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ Αθηνών την Δραπετσώνα και ακολούθως η ομάδα θα επιστρέψει στο νησί για να συνεχίσει την προετοιμασίας της για τις επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής το οποίο θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου με τον πρωταθλητή Λέσβου να αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα του Εθνικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey