Σ. Γιακουμής: "Μπορούμε ψηλά..."

21/01/2012 - 12:17 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2012 - 12:22

Μπορεί την Κυριακή ο ΓΑΣ να μην αγωνίστηκε  και να πραγματοποίησε το ρεπό όμως στον προπονητή της ομάδας Σωκράτη Γιακουμή του παρουσιάστηκε η ευκαιρία για μια νέα …μίνι προετοιμασία εν όψει της συνέχειας και για το επόμενο καθοριστικό παιχνίδι με τον δεύτερο της βαθμολογίας Ιωνικό.

Το Λεσβιακό σωματείο θα επιδιώξει να κλείσει τον πρώτο γύρο με μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Ιωνικό και γιατί όχι να τον νικήσει. Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του  και ο εκπρόσωπος μας στην Β΄ Εθνική ΓΑΣ, δίνει τον δικό του μεγάλο αγώνα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει βάλει.

Μέχρι στιγμής ίσως η πορεία να μην ικανοποιεί όμως ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί και ο αγώνας μέχρι  το τέλος προμηνύεται άνισος.

Ο Σωκράτης  Γιακουμής από την φύση του αισιόδοξος δηλώνει ότι η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα και το ποιοτικό ρόστερ όχι μόνο να καταφέρει να πάρει μια καλή θέση αλλά και να πρωταγωνιστήσει κιόλας.

«Το διάστημα που μεσολάβησε κάνοντας το ρεπό μας δόθηκε η δυνατότητα να δουλέψουμε και να διορθώσουμε λάθη και ατέλειες που εντόπισα στα παιχνίδια που δώσαμε», είπε ο προπονητής του ΓΑΣ Λ.

«Το μεγάλο πρόβλημα με την ομάδα αυτή είναι το γεγονός ότι η μισοί παίκτες προπονούνται στην Μυτιλήνη και οι άλλοι μισοί στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να σχεδιάσω και να προετοιμάσω σωστά την ομάδα. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο δεν μπορεί να λυθεί τώρα.

Άλλωστε τα οικονομικά και οι δύσκολες στιγμές που βιώνουμε  δεν μας επιτρέπουνε να κάνουμε μεγάλα ανοίγματα. Ευτυχώς πάντως που βοηθάνε και οι χορηγοί γιατί αν δεν ήταν αυτοί  ίσως να μην τα βγάζαμε εις πέρας.».

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Σωκράτης Γιακουμής ανέφερε:
«Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο πιστεύω ότι ήταν το πιο ωραίο και συναρπαστικό που δώσαμε και κερδίσαμε. Η ουσία είναι ότι με το υλικό που έχουμε και αν δεν χάναμε παιχνίδια τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει  τώρα θα ήμασταν στην δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο τα παιδιά θα προσπαθήσουν ακόμη πιο πολύ να φθάσουμε την ομάδα ψηλά.

Έναν παράγοντα τον οποίο θα πρέπει να υπολογίσουμε πολύ είναι η διαιτησία από την οποία μέχρι τώρα δεν είμαι ικανοποιημένος  και σας φέρνω παράδειγμα τους διαιτητές που μας σφύριξαν στα Χανίά. Μια νίκη που την είχαμε δική μας στο τέλος με της αποφάσεις τους την μετέτρεψαν σε ήττα. Εύχομαι να μην υποστούμε και άλλα λάθη από αυτούς.».

Ο προπονητής του ΓΑΣ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φίλους της ομάδας οι οποίοι από το ξεκίνημα της χρονιάς στέκονται δίπλα στους παίκτες δίνοντας τους βοήθεια.

«Πράγματι η παρουσία των φιλάθλων είναι συγκλονιστική και δεν το περιμέναμε ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την ομάδα τόσο πολύ. Τους ευχαριστούμε  για αυτό και τους θέλουμε δίπλα μας κάθε ώρα και στιγμή.

Ο τόπος μας χρειάζεται επιτυχίες και εμείς είμαστε εδώ να το πετύχουμε. Θέλω να πιστεύω ότι  το Σάββατο με τον Ιωνικό αυτός θα είναι που  θα μας σπρώξει στην νίκη.».

(Ρεπορτάζ Μανώλης Λαγουτάρης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey