"Diamond League" στη Σκάλα Καλλονής

18/06/2014 - 12:31 Τελευταία τροποποίηση στις 20/06/2014 - 18:50

Diamond_Beach_Volley_Tour_Del_Blue1Τουρνουά beah volley διοργανώνεται το διήμερο 28-29 Ιουνίου στην παραλία της Σκάλας Καλλονής, με την επωνυμία "Diamond Beach Volley League" το οποίο είναι έτοιμο να προσφέρει μεγάλα χρηματικά έπαθλα στους νικητές.

Ήδη υπάρχουν συμμετοχές εκτός από τη Λέσβο και από Χίο, Αθήνα με τους διοργανωτές να έχουν φροντίσει για σημαντική έκπτωση στα εισιτήρια των ομάδων, σε μια προσπάθεια να διευκολύνουν τη μετάβαση τους στο νησί μας. Το τουρνουά προσφέρει πλούσια έπαθλα στους νικητές του ανδρικού αλλά και του μεικτού, κατηγορίες οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Σημαντικά δώρα θα μοιραστούν και οι ομάδες που θα βρεθούν στο τελικό ως φιναλίστ.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Del Blue beach bar, το οποίο κάθε χρόνο φιλοξενεί ανάλογα τουρνουά, ωστόσο φέτος όλα δείχνουν πως πρόκειται για κάτι πιο οργανωμένο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αγώνες θα γίνουν και υπό το φως των προβολέων. Οι ώρες έναρξης των αγώνων και το σύστημα διεξαγωγής, θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες. Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τη διοργάνωση, τα εισιτήρια ή τα ξενοδοχεία μπορείτε να απευθύνεστε στον στην ιστοσελίδα "kalloninews.gr", είτε από το menu "Επικοινωνία" είτε στην επίσημη σελίδα της στο facebook.

Το τουρνουά υποστηρίζουν και τα ξενοδοχεία της Σκάλας Καλλονής "Πασιφάη" και "Hotel Pela", τα οποία προσφέρουν ειδικές τιμές για τις ομάδες οι οποίες θα θελήσουν ενδεχομένως να παραμείνουν στην Καλλονή τις ημέρες της διοργάνωσης. Σημαντικοί χρηματοδότες για τα χρηματικά έπαθλα των νικητών θα είναι τα "Γεωργικά είδη-χρώματα Αλβανός Ι.-Παπαδόπουλος Χ.", το "Φροντιστήριο ξένων γλωσσών Δοκοτρίδου", το "Ταξιδιωτικό γραφείο Tsalis Tours", το "Μέλι Καλλονής Κιουλάφας", η "Blue Star Ferries", η "Σχολή οδηγών Κιουλάφας" και φυσικά το "Beach bar Del Blue" ως μέγας χορηγός.

Χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά είναι η μοναδική αθλητική εφημερίδα της Λέσβου, "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey