Η δουλειά δεν σταματάει ποτέ στις ακαδημίες της Άθλησης

23/06/2023 - 12:16 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2023 - 20:17

Κανονικά συνεχίζει την λειτουργία της η ακαδημία της Άθλησης για τα τμήματα αγοριών και την καλοκαιρινή περίοδο, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει στο νησί μας και γενικότερα το βορειοανατολικό Αιγαίο ο χώρος του βόλεϊ σε αυτές ηλικίες.

Ο αριθμός των νεαρών εκκολαπτόμενων αθλητών είναι μικρός, ωστόσο στην Άθληση λειτουργούν δύο τμήματα εκμεταλλευόμενοι οι άνθρωποι της ομάδας την off season περίοδο, όπου τα παιδιά είναι απελευθερωμένα από το άγχος του σχολείου και των φροντιστηρίων. Τα τμήματα αφορούν αθλητές ηλικίας μέσο όρο 12-15, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν σκέψεις την ερχόμενη σαιζόν να λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ παμπαίδων.akadimia-2022-23-1.jpg (770×480)

Η Άθληση είναι η μια από τις ομάδες στη Λέσβο που διατηρεί τμήματα αγοριών, ωστόσο οι νεαροί αθλητές δεν έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε πρωταθλήματα, με ότι αυτό συνεπάγεται στην απόδοση των αθλητών στα πανελλήνια πρωταθλήματα αλλα και γενικότερα στην ύπαρξη-εξέλιξη του αθλήματος. Και τα υπόλοιπα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση, αναζητώντας λύσεις, έτσι ώστε να παραμένουν σε εγρήγορση οι αθλητές και να διατηρηθεί το ενδιαφέρον για το βόλεϊ.

tsatsos-vourlis-aslanoglou.jpg (770×596)

Η Άθληση εκπροσωπεί το νησί μας επάξια στις εθνικές κατηγορίες εδώ και δύο χρόνια, παρά τις όποιες αντιξοότητες και επενδύει στα "δικά της παιδιά", με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους τρεις νεαρούς από την πρώτη φουρνιά αθλητών, Χρήστο Τσάτσο, Γιώργο Βουρλή και Δημήτρη Ασλάνογλου που στελέχωσαν την ανδρική ομάδα φέτος, παίρνοντας μάλιστα και σε πολλά παιχνίδια θέση βασικού. Η Άθληση επιπλέον έχει αποστείλει 3 παίχτες στην Εθνική παίδων, τους Ασλάνογλου, Στράτο Καραφασούλη και Κώστα Μπουρού και πιθανόν να υπάρχει εκπροσώπηση και στην επόμενη συγκέντρωση κλιμακίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey