Τελικά, θα πέσουν έξι ομάδες...

26/11/2010 - 21:50

Υπερψηφίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, η εισηγήση της τριμελούς επιτροπής του περιφερειακού πρωταθλήματος, σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του periferiako.com, το οποίο υπογράφει ο συνάδελφος Δημήτρης Θεοδώρου, διαφοροποιείται εν τέλει ο αριθμός των ομάδων που πέφτουν από κάθε όμιλο.

Συγκεκριμένα, από τους ομίλους των 14 ομάδων, όπως είναι και ο 8ος όπου συμμετέχει ο Αιολικός, θα υποβιβαστούν έξι ομάδες. Στους ομίλους που αποτελούνται από 17 ομάδες (1ος, 2ος, 6ος και 7ος) αλλά και από 18 (3ος) θα πέσουν οκτώ, από τον 16άρη όμιλο (9ος) θα πέσουν επτά ομάδες και από εκείνον της Κρήτης, το 10ο όμιλο των 13 ομάδων θα υποβιβαστούν τουλάχιστον δύο, ενώ αναλόγως με τον αριθμό των επιπλέον κρητικών ομάδων που θα πέσουν από τη Γ' Εθνική, θα οδηγηθούν αντίστοιχες ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα της Κρήτης.

Η εξέλιξη αυτή σίγουρα φέρνει από τη μία, προ τετελεσμένων γεγονότων τις ομάδες, που αλλιώς περίμεναν να εξελιχθεί η φετινή περίοδος και αλλιώς είναι πλέον τα δεδομένα, από την άλλη δίχως να έχουν κανένα περιθώριο ελιγμού, είναι αναγκασμένες να παλέψουν για την παραμονή τους, με το έργο τους να είναι σαφέστατα δυσκολότερο, μιας και οι ιδιαιτερότητες σε κάθε όμιλο είναι πολλές, οι διαφορές δυναμικότητας μικρές και ανά πάσα στιγμή είναι δυνατό να βρεθείς μπλεγμένος σε σενάρια υποβιβασμού.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey