Μπροστάρηδες οι "βόρειοι"...

26/11/2010 - 22:07

Τον τρόπο αντίδρασης τους για τα δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη σκέφτονται οι ομάδες της Δ' Εθνικής, που ξεκίνησαν ήδη επαφές και προετοιμάζουν συναντήσεις για κινητοποιήσεις ανάλογες. 

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Εθνικού Κατερίνης κ. Αποστόλου Τσιρίμπαση, της Αλεξάνδρειας κ. Κώστα Μαστροδήμου, του Κάστορα, των ομάδων της Δράμας, των ομάδων των Γρεβενών και εν γένει των ομάδων που μετέχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα στους ομίλους 1 έως 5 του βορρά, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εντός των ημερών για τα χρόνια προβλήματα, που ταλαιπωρουν τις ομάδες.

Συγκεκριμένα μετά τη συνάντηση που είχαν οι ομάδες της Football League 2, υπήρξε έντονη κινητικότητα και έγιναν αρκετές συζητήσεις μεταξύ ομάδων της Δ' Εθνικής, προκειμένου σε κοινή πλατφόρμα να γίνει παρόμοια συνάντηση για να τεθούν όλα τα θέματα που απασχολούν την κορυφαία κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως έχει να χρηματοδοτηθεί εδώ και τέσσερα χρονια. Στις αρχές του μήνα προσδιορίζεται να γίνει η συνάντηση, που έχει αναλάβει να υλοποιήσει η άτυπη συντονιστική επιτροπή των ομάδων που πρωτοστατούν στην κινητοποίηση.

Δεν αποκλείεται, σε αυτή τη συνάντηση να εκπροσωπηθούν και ομάδες από τους υπόλοιπους ομίλους της κατηγορίας, αφού τα προβλήματα είναι κοινά και άπαντες γνωρίζουν πως η μαζικότητα στον τρόπο αντίδρασης των ομάδων αυξάνει τις πιθανότητες εξεύρεσης λύσης. Η ΕΠΟ, διοργανώτρια αρχή του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και ο Πρόεδρός της Σοφοκλής Πιλάβιος φαίνεται να παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey