Συναντιούνται οι Πρόεδροι! Η ΕΠΟ ακούει;

07/12/2010 - 20:37

Η αρχή έγινε στο βόρειο όμιλο από το σωματείο της Αλεξάνδρειας και τον Πρόεδρο του Θωμά Κούντζα, ο οποίος κάλεσε τους ομολόγους του στα υπόλοιπα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, που συμμετέχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, σε μια συνάντηση - συζήτηση εφ' όλης της ύλης, με αφορμή τη μη καταβολή των επιχορηγήσεων προς τις ομάδες από την Πολιτεία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Στη συνέχεια, προχθές, ο Πρόεδρος του Αγίου Ιερόθεου Νίκος Μπάρμπης ανέλαβε να συγκαλέσει αντίστοιχη συνάντηση για τα σωματεία των ομίλων της νοτίου Ελλάδας. Τελικά, όπως αποφασίστηκε, το προσεχές Σάββατο 11 Δεκεμβρίου θα γίνει η συγκέντρωση των ομάδων της Δ' Εθνικής, που συμμετέχουν στους ομίλους 6-10, με θέμα τη δημιουργία ενός συνασπισμού ανθρώπων, ο οποίος θα διεκδικήσει τα δικαιώματα των συλλόγων, αναφορικά με την οικονομική τους ενίσχυση από την ΕΠΟ και την Πολιτεία.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Γηπέδου Αιγάλεω "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" (Είσοδος από Οδό Μακρή), με ώρα έναρξης τις 18:00. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, στη συζήτηση καλούνται να συμμετάσχουν οι Πρόεδροι ή οι Αντιπρόεδροι ή οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων, καθώς τα θέματα που θα θιχτούν αφορούν κάθε σωματείο, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. 

Από πλευράς Αιολικού, που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Λέσβου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα φέτος, ο Πρόεδρος Γιάννης Φλωρίδης βρίσκεται σε απ' ευθείας συνομιλίες με τον συντονιστή Πρόεδρο του Αγίου Ιερόθεου, επικροτώντας από την πρώτη στιγμή την κίνηση του κ. Μπάρμπη για μια ανάλογη συγκέντρωση με αυτή των ομάδων του βορείου ομίλου. Εξάλλου, ο Γιάννης Φλωρίδης είχε τοποθετηθεί επ' αυτού και στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τη λήξη του ματς με τον Ελπιδοφόρο (δείτε το βίντεο εδώ).

Σε δηλώσεις του στο "SportLesvos.GR", ο Πρόεδρος του Αιολικού επεσήμανε: "Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν προβλήματα, αυτό το γνωρίζουν όλοι. Και τα προβλήματα, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κοινά. Και στη Βόρεια Ελλάδα και στη νότια και στην κεντρική και στη νησιωτική. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την άμεση πραγματοποίηση της συνάντησης, το προσεχές Σάββατο. Ο Αιολικός θα εκπροσωπηθεί φυσικά, είτε από εμένα είτε από κάποιον εκπρόσωπο της διοίκησης. Έχουμε να πούμε πολλά. Οι καιροί είναι δύσκολοι, το αναγνωρίζουμε, όμως και ο εμπαιγμός της Πολιτείας προς τα σωματεία, πρέπει επιτέλους να σταματήσει."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey