Φωνάζει ο "κλέφτης", να φοβηθεί ο "νοικοκύρης"

02/02/2011 - 13:00

Δηλώσεις στα αθηναϊκά Μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα periferiako.com έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Φωστήρα Ανδρέας Χατζηχρήστος, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Αιολικό και τα παράπονα που έχει η ομάδα του Ταύρου από τη διαιτησία του Κορίνθιου Κακρίδη.

Φυσικά, ο εν λόγω παράγοντας αποκρύπτει επιμελώς τις συνθήκες τρομοκρατίας και ζούγκλας που βίωσαν οι Μυτιληνιοί, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, προσπαθώντας προφανώς να... πειστεί και ο ίδιος ότι τίποτα από αυτά δε συνέβη.

Σε ρόλο... "κυνηγών φαντασμάτων" λοιπόν, οι άνθρωποι του Φωστήρα καυτηριάζουν όσους έχουν πάθει ξαφνικά.... μανία καταδίωξης με το πάλαι ποτέ "Φονέα", εκφράζοντας παράπονα ακόμα και για το πως παρουσιάστηκαν στον αθηναϊκό Τύπο τα οσα συνέβησαν στο "Σπύρος Γιαλιαμπίδης".

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του κ. Χατζηχρήστου: "Από την αρχή της σεζόν μας κυνηγάνε! Μας έχουν καταδικάσει σε πολλά παιχνίδια! Φαίνεται ότι κάποιοι μας φοβούνται! Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε νέα ομάδα και επειδή αυτό μας έχει βγει και με το παραπάνω, ορισμένοι έχουν ενοχληθεί. Δεν ξέρουμε αν παίζει ρόλο η θέση που θα έχουμε στην τελική κατάταξη..."

Δε σταματά όμως εκεί και εμπλέκει στις δηλώσεις του και τον Αιολικό: "Όσο για τα παράπονα που εκφράστηκαν από την αντίπαλη ομάδα για τη διαιτησία, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Υπάρχει διαθέσιμο το dvd του αγώνα και μπορούμε να το στείλουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο για να διαπιστώσει ποιος πρέπει να διαμαρτύρεται και ποιος όχι".

Ας όψεται η διοργανώτρια αρχή, που παρά το γεγονός πως ο Φωστήρας είναι υπότροπος για επεισόδια στο γήπεδό του, θα φροντίσει για ακόμα μια φορά να τον απαλλάξει από κάθε ευθύνη για όλα όσα συνέβησαν και απαθάντισαν οι κάμερες, αλλά κυρίως για όλα όσα αυτές δεν κατάφεραν να καταγράψουν μετά τους τραμπουκισμούς που επιχείρησαν "φουσκωτοί" στην κερκίδα των φίλων του Αιολικού...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey