Μέχρι κι ο Φωστήρας δίνει δίκιο στον Αιολικό!

06/03/2011 - 01:42 Τελευταία τροποποίηση στις 06/03/2011 - 01:49

Ο Πρόεδρος του Φωστήρα, Σταμάτης Καζαντζής, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα periferiako.com πνέει μένεα κατά της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το "εξοντωτικό" όπως το χαρακτηρίζει πρόστιμο που επιβλήθηκε στον πάλαι ποτέ "Φονέα" για τα επισόδια στο ματς με τον Αιολικό, ενώ την ίδια ώρα αντιμετωπίζει με σεβασμό την ιστορία και τη φανέλα της ομάδας της Μυτιλήνης, αναγνωρίζοντας πως δεν είχε καμία συμμετοχή στα γεγονότα και αδίκως της επιβλήθηκε ένα εξίσου μεγάλο πρόστιμο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Καζαντζή στο periferiako.com: "Πρόκειται για μία κυριολεκτικά εξοντωτική απόφαση! Για ποιον λόγο και με ποιο σκεπτικό επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή αυτές τις ποινές, από τη στιγμή που κανένας δεν ακούμπησε τον διαιτητή; Επειδή συμβαίνουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη σούπερ λίγκα, πρέπει να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους στα ερασιτεχνικά σωματεία; Εχουν ιδέα αυτοί οι κύριοι, τι έσοδα έχουν οι ομάδες της Δ' Εθνικής; Γνωρίζουν ότι ο Φωστήρας κόβει κάθε αγωνιστική μετρημένα 60-70 εισιτήρια;

Ηδη κάναμε έφεση και περιμένουμε την εκδίκαση. Σε περίπτωση που παραμείνει η ποινή, ας μας πούνε από την ΕΠΟ σε ποιο μέρος και τι ώρα θέλουν να συναντηθούμε να τους παραδώσουμε τη σφραγίδα του συλλόγου. Δεν είναι υπερβολή. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε τέτοια ποσά!

Από την άλλη, είναι απίστευτο να επιβάλλουν αυτή την ποινή και στον Αιολικό, που δεν είχε συμμετοχή στα επεισόδια. Με ποια λογική τον τιμώρησαν με 7.500 ευρώ; Πως θα αντεπεξέλθει αυτό το πολύπαθο σωματείο, που κάθε χρόνο ξοδεύει ένα σωρό λεφτά σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία;"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey