Καλά μαντάτα από την έφεση του "Φονέα"

10/03/2011 - 11:54

Ο Φωστήρας κίνησε πιο γρήγορα τις διαδικασίες και κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή την έφεσή του κατά της ποινής των 10.000€ και της μίας αγωνιστικής κεκελεισμένων των θυρών, που του επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Αιολικό.

Έτσι την Τρίτη, εκδικάστηκε από την Επιτροπή Εφέσεων η συγκεκριμένη υπόθεση, με τους Εφέτες να κάνουν... σκόντο στο πρόστιμο, όχι όμως και στο θέμα της απουσίας φιλάθλων από το επόμενο εντός έδρας ματς.

Στην ομάδα του Ταύρου, το χρηματικό πρόστιμο μειώθηκε στις 3.000€, κατά ένα ποσοστό 70% δηλαδή, και αναμφίβολα, θα αποτελέσει οδηγό και στην περίπτωση του Αιολικού, που για τα ίδια επεισόδια του επιβλήθηκε ποινή ύψους 7.500€. Όχι φυσικά, πως ένα ποσό της τάξης των 2.000€-2.500€ θα είναι αποδεκτό από την ομάδα της Μυτιλήνης, από τη στιγμή που οι παίκτες της δεν είχαν την παραμικρή συμμετοχή στις αψιμαχίες εντός γηπέδου.

Γι' αυτό εξάλλου, ο Αιολικός έχει αναθέσει την υπόθεση υπεράσπισής του στον καταξιωμένο δικηγόρο Δημήτρη Βαγιάκο, ο οποίος κατέθεσε προχθές Τρίτη (τελευταία ημέρα της προθεσμίας) την έφεση της ομάδας της Μυτιλήνης. Πιθανότερη ημερομηνία εκδίκασης, θεωρείται η Τρίτη 15 Μαρτίου, με την πλευρά των Μυτιληνιών να προσπαθεί τόσο με τη χρήση του βίντεο, όσο και με μαρτυρίες φιλάθλων της, να περιορίσει αισθητά, αν όχι να εξαλείψει, το άδικο και βαρύ πρόστιμο που της επέβαλλε η ΕΠΟ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey