Mένει ο Ηλυσιακός, πέφτει ο Άγιαξ Ταύρου!

09/05/2011 - 22:04 Τελευταία τροποποίηση στις 09/05/2011 - 22:12

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι αυτό που συμβαίνει στον 8ο όμιλο, μετά από απόφαση που εξέδωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ πριν από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με αυτή, λοιπόν, η ένσταση που είχε κάνει η διοίκηση του Χαϊδαρίου κατά του Αγιαξ Ταύρου για αντικανονική συμμετοχή του Ελτον Χαλίλι στη μεταξύ τους αναμέτρηση, γίνεται δεκτή, κάτι που σημαίνει ότι το Χαϊδάρι παίρνει τη νίκη στα χαρτιά με σκορ 3-0!

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα αλλάζουν, αφού από τον Αγιαξ Ταύρου αφαιρούνται τρεις βαθμοί, οι οποίοι προστίθενται στο Χαϊδάρι. Ετσι, στη γραμμή του υποβιβασμού δημιουργείται μία τριπλή ισοβαθμία μεταξύ του Ηλυσιακού, του Χαϊδαρίου και του Αθηναϊκού, στην οποία υπερτερεί ο ιστορικός σύλλογος του Ζωγράφου (στην ειδική βαθμολογία έχει επτά βαθμούς, έναντι έξι του Χαϊδαρίου και των τεσσάρων του Αθηναϊκού)!

Με τα νέα δεδομένα ο Ηλυσιακός παραμένει στη Δ' Εθνική και αντ' αυτού υποβιβάζεται ο Αγιαξ Ταύρου. Ασφαλώς, αναμένεται με ενδιαφέρον η ενέργεια των διοικούντων τον Αγιαξ, οι οποίοι, είναι προφανές, ότι δεν θα αφήσουν την υπόθεση να περάσει έτσι.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Θεοδώρου, periferiako.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey