Δωρεάν τρεις μετακινήσεις από την ΕΠΟ

24/08/2011 - 20:13

Ψηφίστηκε η απόφαση για την κάλυψη από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των εξόδων τριών μετακινήσεων των νησιώτικων ομάδων του Αιγαίου και του Ιόνιου, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τον εκπρόσωπο της Λέσβου στην κατηγορία, Αιολικό.

Παράλληλα, "πέρασε" και η πρόταση για την οικονομική επιβράβευση των 20 σωματείων της περσινής Δ' Εθνικής, με τα λιγότερα πρόστιμα στη διάρκεια της χρονιάς.

Αναφορικά με τους αγώνες μπαράζ ανόδου από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Δ' Εθνική, προς υλοποίηση προχωρά το σχέδιο που υπάρχει στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και αναφέρεται σε δημιουργία 14 ομίλων, αποτελούμενων από τέσσερις ομάδες ο καθένας, όπου θα γίνουν έξι διπλοί αγώνες και θα ανέβουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο.

Τέλος, για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων ασκούνται πιέσεις ως προς τη διεξαγωγή της διαδικασίας σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες και... περιοχές, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ωστόσο επιθυμία της Ομοσπονδίας είναι να τις διενεργήσει εντός μίας ημέρας, κάπου στις αρχές του Σεπτέμβρη, στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι εξαιρετικά δύσκολο είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν εκ νέου αλλαγές στους ομίλους με μετακινήσεις ομάδων ή Ενώσεων, κάτι που σημαίνει ότι ο Αιολικός -βάσει του αρχικού φετινού πλάνου- θα τοποθετηθεί στον 9ο όμιλο του Πειραιά, αντί στον 8ο που ήταν πέρυσι.

(Ρεπορτάζ: periferiako.com, Δημήτρης Θεοδώρου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey