Αυθημερόν ταξιδεύει ο Αήττητος!

12/11/2011 - 19:24 Τελευταία τροποποίηση στις 12/11/2011 - 19:39

Παρά την αναταραχή που προέκυψε στην ομάδα των Σπάτων την Παρασκευή, με την αποχή των ποδοσφαιριστών από την προπόνηση και την πρόθεση του προπονητή Πέτρου Τσιγκούλη να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της διοίκησης στο θέμα των πληρωμών, εν τούτοις όλα δείχνουν ότι ο Αήττητος θα ταξιδέψει τελικώς στη Μυτιλήνη.

Ο Πρόεδρος Χρήστος Παπαχρήστου μπορεί να δήλωσε πως δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ωστόσο αν οι ποδοσφαιριστές δεν έμπαιναν στο αεροπλάνο για το κυριακάτικο ματς με τον Αιολικό, αυτό θα ήταν καταστροφικό για την ομάδα των Σπάτων.

Έτσι, σε συνάντηση που υπήρξε σήμερα ανάμεσα στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, αποφασίστηκε η ομάδα να μεταβεί στη Λέσβο ώστε να μη μηδενιστεί και οι όποιες εξελίξεις σε ότι αφορά τα οφειλόμενα προς τους παίκτες αναμένονται από Δευτέρα.

Εξάλλου, η διοίκηση του Αήττητου είχε προγραμματίσει η αποστολή να ταξιδέψει την Κυριακή με την πρωινή πτήση από Αθήνα προς Μυτιλήνη, οπότε δεν τίθεται θέμα με τα αεροπορικά εισιτήρια. Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν, την ομάδα θα κοουτσάρει κανονικά ο προπονητής Πέτρος Τσιγκούλης, χωρίς βέβαια να αποκλείεται αυτό να είναι το τελευταίο του ματς στον πάγκο του Αήττητου.

Σε κάθε περίπτωση, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με ώρα έναρξης τις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το sportlesvos.gr!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey