Ραγδαίες εξελίξεις στον Αχαρναϊκό!

29/03/2012 - 10:08 Τελευταία τροποποίηση στις 29/03/2012 - 11:16

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις του Αχαρναϊκού μετά την απώλεια του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ από τον Αστέρα Βάρης στο χθεσινό τελικό, που έληξε με σκορ 2-1 για την ομάδα του Αρχοντάκη.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Αχαρναϊκού Φώτης Θανέλλας παραιτήθηκε από τη θέση του, αναλαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του. Ασφαλώς, πρόκειται για ένα γεγονός που ήρθε μετά από ήττα στο Κύπελλο, αλλά δεν παύει να επηρεάζει άμεσα την παρουσία του Αχαρναϊκού στο πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι οι ιθύνοντές του καλούνται να προσλάβουν τον άνθρωπο που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους για ομάδα του Μενιδίου την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Η παρουσία πάντως του έμπειρου τεχνικού κρίνεται εν πολλοίς επιτυχημένη στον πάγκο του Αχαρναϊκού, γεγονός που αποδεικνύεται και από τη βαθμολογική θέση του Αχαρναϊκού στο βαθμολογικό πίνακα του 9ου ομίλου. Ο Φώτης Θανέλλας ωστόσο πλήρωσε το μάρμαρο της ήττας από τον Αιολικό στο πρωτάθλημα και η απώλεια του Κυπέλλου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Φώτης Θανέλλας στο periferiako.com, τόνισε χαρακτηριστικά: ''Η ανάληψη ευθυνών είναι αντρίκεια υπόθεση και είμαι εδώ για να το κάνω. Δουλεύω από τον Αύγουστο σε μία ομάδα χαμηλού προϋπολογισμού, αλλά τεράστιας ποιότητας παικτών και στις 28 του Μάρτη χάνω τον τελικό Κυπέλλου, αλλά βρίσκομαι ακόμη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Θεωρώ, ίσως, υπαίτιο εμένα και τους συνεργάτες μου και αποχωρώ για να εκτονωθούν οι φίλαθλοι, η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές μου.

Οι ποδοσφαιριστές μου ήταν, είναι και θα είναι τεράστιοι σαν ποδοσφαιρική αξία και σαν προσωπικότητες. Η διοίκησή μου ήταν, είναι και θα είναι άμεμπτη και πεντακάθαρη, 'ματώνοντας' για το καλύτερο. Ο τεράστιος κόσμος μας, υπόδειγμα και υπέροχος. Κάποιος, όμως, στο τέλος πρέπει να πληρώσει. Η ομάδα θέλει ένα ηλεκτροσόκ γιατί ακόμη είναι στην πρώτη θέση. Ας το κάνει ο επόμενος.

Είναι τιμή μου η συνεργασία μου με τον Αχαρναϊκό. Τα άπειρά μου συγχαρητήρια σε αυτούς που μου... έκλεψαν το κύπελλο, ορίζοντας ως γήπεδο τελικού το 'Αντώνης Πρίφτης' και ειδικότερα στον αντιδήμαρχο Σπατών, Αντώνη Γιωργάκη, που αρνήθηκε την παραχώρηση του γηπέδου. Παρ' όλα αυτά, κρατήστε στα αξιοσημείωτα την άψογη παρουσία των οπαδών, έστω και μετά από ήττα''.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey