Συνεχίζει με Θανέλλα ο Αχαρναϊκός

29/03/2012 - 21:43

Το κλίμα είχε αρχίσει να... στραβώνει από την ημέρα της ήττας στο ντέρμπι κορυφής με τον Αιολικό, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου.

Οι αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών προς το πρόσωπο του Φώτη Θανέλλα, είχαν προκαλέσει απογοήτευση στον έμπειρο τεχνικό, με δεδομένο πως ούτως ή άλλως η παρουσία του Αχαρναϊκού τη φετινή χρονια κρίνεται επιτυχημένη.

Η απώλεια του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ από τον Αστέρα Βάρης στον χθεσινό τελικό ώθησε τον 48χρονο προπονητή στην απόφαση να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, όμως, η σημερινή ημέρα επιφύλαττε μία διαφορετική εξέλιξη, συγκριτικά με αυτήν που αρχικά είχε προδιαγραφεί. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Αχαρναϊκού συνεδρίασε εκτάκτως και κατέληξε στην απόφαση να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του Φώτη Θανέλλα, στηρίζοντάς τον ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, την καθολική στήριξή τους προς το πρόσωπο του προπονητή εξέφρασαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι είχαν τετ α τετ με ανθρώπους της διοίκησης, στους οποίους υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν το παν για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της ανόδου στη Football League 2.

(Πηγή: periferiako.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey