Θανέλλας: "Χάρηκα με τη... νίκη του Αιολικού!"

27/04/2012 - 11:52

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα perifereiako.com έκανε ο προπονητής του Αχαρναϊκού Φώτης Θανέλλας, σχολιάζοντας τη νίκη του Αιολικού μέσα στην έδρα του Ατρομήτου Πειραιά, προσπαθώντας μέσα στην απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, να βρει κάποιο θετικό στοιχείο υπέρ της ομάδας του Μενιδίου.

Ο Φώτης Θανέλλας θεωρούσε κομβικό το ματς του Αιολικού στα Καμίνια, περιμένοντας μια ενδεχόμενη γκέλα των Μυτιληνιών. Ωστόσο μετά το επιβλητικό 0-3, αναφέρθηκε στη... χαρά του, γιατί το έργο του μέσα στα αποδυτήρια -όπως τόνισε- θα είναι πιο εύκολο τώρα...

Αναλυτικά: "Το αποτέλεσμα του Αιολικού με τον Ατρόμητο με χαροποίησε, διότι αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μου θα διατηρηθεί σε επαγρύπνηση μέχρι τέλους. Ετσι, θα είναι πιο εύκολο για μένα να πείσω τους παίκτες μου ότι πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς, κυνηγώντας μόνο τη νίκη".

Ο κόουτς του Αχαρναϊκού αναφέρθηκε και στο στοιχείο της επιτυχίας, επισημαίνοντας: "Η σταθερότητά μας αποτελεί το στοιχείο που θεωρώ ότι μας έχει οδηγήσει στην κορυφή. Αν συνεχίσουμε έτσι, η ομάδα θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey