Φιλοσοφίες... αυτοσυντήρησης από Θανέλλα!

15/05/2012 - 18:32

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα periferiako.com έκανε ο προπονητής του Αχαρναϊκού Φώτης Θανέλλας, αναφορικά με την απώλεια των πέντε βαθμών τις τελευταίες αγωνιστικές, που έφεραν την ομάδα του Μενιδίου ισόβαθμη με τον Αιολικό στην κορυφή του 9ου ομίλου.

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει πλέον πολλά περιθώρια, ευχόμενος αυτό να επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των παικτών του.

Αναλυτικά, ο Φώτης Θανέλλας τόνισε: "Το πρωτάθλημα έφτασε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του. Η ομάδα μας το έχει καθοδηγήσει σε όλη τη διάρκειά του και είμαι αισιόδοξος ότι το φινάλε θα μας βρει στην πρώτη θέση. Δεν υπάρχει κανένας πανικός, καμία απογοήτευση. Ολοι μαζί, διοίκηση, φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές ετοιμαζόμαστε για την κατάκτηση του τίτλου.

Δεν υπήρξε καμία χαλάρωση και καμία ανησυχία όταν χάθηκε το πλεονέκτημα των πέντε βαθμών. Εδώ θα επικαλεστώ την τοποθέτηση του διακεκριμένου ορθοπεδικού γιατρού και μέλους της διοίκησης του Αχαρναϊκού, κ. Παγώνα, με τον οποίο σε μία συζήτηση που είχαμε, μου ανέφερε ότι το αίσθημα της αυτοσυντήρησης πολλές φορές δυναμώνει περισσότερο τον άνθρωπο από ό,τι αυτό της κυριαρχίας.

Εχουμε μπροστά μας δύο τελικούς, προετοιμαζόμαστε για αυτό και ελπίζουμε να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει με βάση τη σοβαρότητα, τη συνέπεια και τη διάρκεια που είχαμε όλη τη χρονιά. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Καλό και καθαρό αγωνιστικό φινάλε του πρωταθλήματος, με σίγουρο και μόνο νικητή το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τη διοίκηση για όλη τη στήριξη και το δικό της αγώνα, τον κόσμο του Μενιδίου και τους ήρωες ποδοσφαιριστές μου".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey