Σκαφτούρος: "Εγώ βλέπω Αχαρναϊκό"

16/05/2012 - 11:07 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2012 - 11:18

Συνέντευξη στη διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή "Η Μπάλα στους Ερασιτέχνες", που μεταδίδεται κάθε Τρίτη (13:00-15:00) και Πέμπτη (21:00-00:00) από το Internet Radio "Mundosports", παραχώρησε ο επιθετικός του Εθνικού Πειραιώς Παναγιώτης Σκαφτούρος.

Ο έμπειρος "κανονιέρης" μίλησε φυσικά για την πορεία του Εθνικού, τονίζοντας πως δε σκέφτεται τίποτε άλλο πέρα από τη σωτηρία που είναι μονόδρομος, κάνοντας ωστόσο και τα προγνωστικά του αναφορικά με τη μάχη της κορυφής μεταξύ Αχαρναϊκού και Αιολικού, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Μενιδίου...

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θεωρεί ότι ο Αχαρναϊκός βρίσκεται δίκαια στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 9ο όμιλο, διατηρώντας τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας ένα ματς λιγότερο από τον Αιολικό, ο Παναγιώτης Σκαφτούρος απάντησε:

"Ο Αχαρναϊκός, ενώ δεν έχει το καλύτερο υλικό, έχει την καλύτερη ομάδα. Διαθέτει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, τον κ. Θανέλλα, με τον οποίο έχω συνεργαστεί και ξέρω τη δουλειά του. Από την άλλη, ο Αιολικός έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές, κάπου στην πορεία χάλασαν κάπως τα πράγματα, όμως στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η ομοιογένεια και η οικογένεια. Ο κ. Θανέλλας φτιάχνει ομάδες που παίζουν όλοι για όλους κι αυτό φαίνεται! Πιστεύω ότι στο τέλος θα κερδίσει το πρωτάθλημα. Εγώ βλέπω Αχαρναϊκό..."

Αναλυτικά, τη συνέντευξη του Παναγώτη Σκαφτούρου μπορείτε να τη διαβάσετε στο periferiako.com (ΕΔΩ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey