Νους και λογισμός του Θανέλλα στον Αιολικό!

25/05/2012 - 10:17 Τελευταία τροποποίηση στις 25/05/2012 - 10:26

Εδώ και εβδομάδες ο Φώτης Θανέλλας ασχολείται περισσότερο με τον Αιολικό παρά με τον Αχαρναϊκό, που έχει και το πάνω χέρι στην υπόθεση της ανόδου από τον 9ο όμιλο. Ας όψεται η ομάδα της Μυτιλήνης, που του... πάσαρε απλόχερα το εισιτήριο για τη Football League 2.

Οι νίκες του Αιολικού επί του Αχαρναϊκού πάντως, μέσα - έξω και φέτος, φαίνεται πως έχουν κάτσει... βαριές στο στομάχι του έμπειρου προπονητή.

Σε δηλώσεις του στο periferiako.com, ο Φώτης Θανέλλας ευχαρίστησε τη διοίκηση της Ολυμπιάδας Κερατσινίου για τη φιλοξενία της στο ματς της περασμένης Κυριακής και συνεχάρη τον Αθηναίο ρέφερι Μάνταλο για τη διαιτησία του, πετώντας και το "καρφί" του για την ομάδα της Μυτιλήνης. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: "Συγχαρητήρια για την άψογη φιλοξενία της Ολυμπιάδας και πολλά συγχαρητήρια στον κ. Μάνταλο για τη διαιτησία του, αν και αμφισβητήθηκε από τους ανθρώπους του Αιολικού".

Ο Πρόεδρος του Αχαρναϊκού Νίκος Καρδάσης από τη μεριά του απηύθυνε πομπώδες κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους του Μενιδίου, ζητώντας την προσέλευση δεκάδων εκατοντάδων στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο Πειραιά την Κυριακή, προκειμένου να ωθήσουν την ομάδα στην κατάκτηση της νίκης και ύστερα να πανηγυρίσουν μαζί με τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας την επίτευξη της ανόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey