Η ΓΣ της ΕΠΟ (1/6) κρίνει πολλά...

29/05/2012 - 10:50 Τελευταία τροποποίηση στις 29/05/2012 - 11:47

Η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφορικά με την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες γύρω από την ενδεχόμενη άνοδο περισσότερων ομάδων από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Δεδομένης της αναστάτωσης που προέκυψε πέρυσι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η Football League 2 να διεξαχθεί σε ομίλους των 11 και των 12 ομάδων, υπάρχει η πίεση από κύκλους της Ομοσπονδίας ώστε να προβιβαστούν και οι δευτεραθλητές των 10 ομίλων από τη φετινή Δ' Εθνική.

Έτσι κι αλλιώς, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες είναι πολλά και ήδη αρκετές, όπως ο Διαγόρας, ο Αγροτικός Αστέρας και ο Εθνικός Αστέρας, που έπεσαν φέτος από τη Football League, σκέφτονται να υποβιβαστούν οικιοθελώς μια ακόμα κατηγορία και να παίξουν στο Περιφερειακό, διαγράφοντας παράλληλα και μέρος των χρεών τους.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η Football League 2 της ερχόμενης περιόδου θα πρέπει να διεξαθχεί εκ νέου με 12 και 13 ομάδες κι αυτό προκαλεί διαμαρτυρίες από συγκεκριμένη μερίδα παραγόντων της ΕΠΟ, που θα θέσουν ζήτημα μίνι αναδιάρθρωσης την Παρασκευή, στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας. Υπάρχουν βέβαια και κύκλοι στην ΕΠΟ, που θεωρούν τέτοια πρωταθλήματα με λίγες ομάδες, εύκολα διαχειρίσιμα, όμως αυτό μοιάζει περισσότερο με τη λογική του... παραλόγου.

Σε κάθε περίπτωση, η Παρασκευή είναι μια κρίσιμη ημέρα και η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ θα κρίνει πολλά αναφορικά με το μέλλον της Football League 2 και του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και θα εκπροσωπήσει την Ένωση και στη ΓΣ της Ομοσπονδίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey