Oύτε κουβέντα για δευτεραθλητές...

02/06/2012 - 10:41

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ πέρασε -με την πλειοψηφία- το διοικητικό απολογισμό της διοίκησης του Πιλάβιου, ωστόσο η αντιπολίτευση έκανε αισθητή την παρουσία της με 14 Ενώσεις να ψηφίζουν κατά και 9 να ψηφίζουν "παρών".

Από το 2004 και μετά στην ΕΠΟ η αντιπολίτευση απλά δεν υπήρχε και η ψήφιση του διοικητικού απολογισμού ήταν μια τυπική διαδικασία με ορισμένους “αιρετικούς” κάθε φορά, απλά να δηλώνουν την αντίθεσή τους, χωρίς όμως να ξεπερνούν ούτε τους δέκα. Σε αυτή τη Γενική Συνέλευση, πάντως, οι αντιπολιτευτικές Ενώσεις ήταν ενισχυμένες, κάτι που δημιουργεί ένα ισχυρό πόλο αντιπολίτευσης, όπως φάνηκε στην ψηφοφορία του διοικητικού απολογισμού.

Συγκεκριμένα, 32 Ενώσεις ψήφισαν “ναι”, 14 Ενώσεις “όχι”, 9 ψήφισαν παρών και 2 ήταν απούσες. Αρνητικά τάχθηκαν οι ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λάρισας, Φωκίδας, Άμμου και Δρόμου. «Παρών» ψήφισαν η Σούπερ Λίγκα και οι ΕΠΣ Αχαΐας, Δωδεκανήσου, Λασιθίου, Πειραιά, Ρεθύμνης, Σάμου, Φλώρινας, Χανίων.

Αν και υπήρχαν σκέψεις να συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση και άλλα σοβαρά θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία, κυρίως σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα της ερχόμενης περιόδου, η κουβέντα έμεινε σε φιλολογικό επίπεδο. Έτσι, δεν υπήρξε καμία απολύτως εξέλειξη σε ότι αφορά την ενδεχόμενη άνοδο στη Football League 2 των δευτεραθλητών από το Περιφερειακό.

O Σοφοκλής Πιλάβιος πήρε πάντως ένα ηχηρό... μήνυμα για αλλαγές και έχει ενδιαφέρον να διαφανεί πώς θα εξελιχθούν οι συσχετισμοί στην πορεία, αφού απομένουν πέντε μήνες μέχρι τις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σε ότι αφορά τον οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό πέρασε ομόφωνα.

Πηγή: soccerplus.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey