Τον στέλνει στην Αθήνα η ΕΠΟ

24/08/2012 - 12:20 Τελευταία τροποποίηση στις 24/08/2012 - 12:36

Σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ στέλνει τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Λέσβου στον όμιλο της Αθήνας.

Η ομάδα της Μυτιλήνης κατέθεσε ως όφειλε το παράβολο συμμετοχής. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να πράξουν μέχρι το βράδυ και όσες ομάδες επιθυμούν να συμμετάσχουν φέτος στην κατηγορία. Μάλιστα, για εκείνες της επαρχίας υπάρχει μια άτυπη παράταση έως το μεσημέρι της Δευτέρας (27/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", η Επιτροπή Πρωταθλήματος προσανατολίζεται στην τοποθέτηση της Λέσβου στον όμιλο της Αθήνας, μαζί με τη Χίο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος όμιλος θα αποτελείται από 13 ομάδες, εκ των οποίων οι δέκα θα είναι αθηναϊκές και οι τρεις νησιωτικές.

Στην Αγιάσο, κάνουν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να δηλώσουν συμμετοχή και μέχρι αυτή τη στιγμή όλα είναι ρευστά, άσχετα αν τις προηγούμενες ημέρες άφηναν να εννοηθεί πως δεν τους ενθουσιάζει τελικά η προοπτική της εθνικής κατηγορίας.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρχικός καταρτισμός της ΕΠΟ φέρνει Αιολικό και Όλυμπο σε ένα δύσκολο όμιλο, με πολλές δυνατές ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους και έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να διατηρήσει το πλάνο για εναλλάξ συμμετοχή των νησιωτικών ομάδων στους ομίλους της Αθήνας και του Πειραιά.

Εκτός του Αιολικού και του Ολύμπου Αγιάσου, στον όμιλο θα υπάρχουν οι εξής δέκα αθηναϊκές ομάδες: Ελπιδοφόρος, Αιγάλεω, Αγιαξ Ταύρου, Νέα Ιωνία, Περιστέρι, Τράχωνες, Iάσων, Πεύκη, ΠΑΟ Ρουφ και Ηλυσιακός, ενώ από τη Χίο έχει προβιβαστεί ο Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου.

Η ομάδα της Κηφισιάς και το Αιγάλεω επιδιώκουν την άνοδο, ενώ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι έχει μπει και η Νέα Ιωνία. Πάντως, ακόμα και μέσα στην Ομοπονδία θεωρούν πως ο αρχικός καταρτισμός θα υποστεί αρκετές αλλαγές, αφού είναι δεδομένο πως τελικά θα υπάρξουν κι άλλες ομάδες, οι οποίες δε θα δηλώσουν συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey