Εξαντλεί κάθε περιθώριο ο Όλυμπος

24/08/2012 - 14:11

Στην Αγιάσο μέχρι πρότινος είχαν... ξεγράψει τη συμμετοχή του Ολύμπου στο φετινό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Αιτία τα αυξημένα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, καθώς και ο απαγορευτικός προϋπολογισμός για ένα έμψυχο δυναμικό που θα μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Τις τελευταίες ώρες όμως, γίνονται προσπάθειες από τη διοίκηση του Ολύμπου ώστε η ομάδα να δηλώσει κανονικά τη συμμετοχή της, πληρώνοντας το παράβολο, για το οποίο η σχετική προθεσμία λήγει σήμερα. Οι διοικούντες την ομάδα της Αγιάσου, έπειτα από ενέργειες και του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρου Ψαρρόπουλου, εξασφάλισαν μια μικρή άτυπη παράταση έως τη Δευτέρα (27/8) για να αποφασίσουν.

Αν και τα δεδομένα δεν είναι υπέρ τους, στον Όλυμπο θέλουν να εξαντλήσουν κάθε δυνατό περιθώριο και να κάνουν πράξη το όνειρο της συμμετοχής στο Περιφερειακό. Το εγχείρημα μέχρι αυτή τη στιγμή συναντά πολλές δυσκολίες και τα οικονομικά μεγέθη είναι απλησίαστα, όμως η τελική ετυμηγορία θα παρθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", πρόθεση της Επιτροπής Πρωταθλήματος είναι φέτος οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ στο Περιφερειακό να τοποθετηθούν στον όμιλο της Αθήνας, μαζί και με τον πρωταθλητή Χίου (αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey