Αρνήθηκε άνοδο απ' το παράθυρο ο Ιωνικός

15/09/2012 - 11:33 Τελευταία τροποποίηση στις 15/09/2012 - 11:39

Ο Ιωνικός είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί φέτος στη Football league 2, έστω και από το... παράθυρο.

Η πρόταση που δέχθηκε η ομάδα της Νίκαιας από ΕΠΟ και ΕΠΑΕ, προκειμένου να υποβάλει αίτημα για συμμετοχή της σε επαγγελματική κατηγορία, βάσει της απόφασης στην οποία στηρίχθηκε η περίπτωση του Ηρακλή, θα μπορούσε να φέρει τον Ιωνικό σε μια ανέλπιστη και άμεση άνοδο, χωρίς να χρειαστεί η παρουσία του στη φετινή Δ' Εθνική.

Ωστόσο, οι διοικούντες το σύλλογο απέρριψαν το ενδεχόμενο αυτό και... είχαν τους λόγους τους. Καταρχήν, ο χρόνος για την επίσημη απάντηση προς την ΕΠΟ δεν άφηνε περιθώρια για την πραγματοποίηση ανοικτής γενικής συνέλευσης, η οποία θα έδινε τη δυνατότητα της απόφασης στον κόσμο της ομάδας. Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ιωνικού προτίμησαν να αρνηθούν μία... πρόκληση, που θα τους έφερνε αντιμέτωπους με τα χρέη της ΠΑΕ και -πιθανότατα- με το "αμαρτωλό" παρελθόν.

Άλλωστε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κυανόλευκοι, ''ο Ιωνικός πάλεψε επί ένα ολόκληρο χρόνο να πείσει την ΕΠΟ και τη φίλαθλη γνώμη ότι δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ''.

Έτσι, ο ιστορικός σύλλογος θα διεκδικήσει την άνοδό του στη Football League 2 ''με την παρουσία του στα γήπεδα, έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία και την αξιοπρέπεια της ομάδας''. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον επίλογο της ανακοίνωσης τονίζεται πως ''η πόρτα του παρελθόντος έκλεισε οριστικά και οι Rangers είναι η εγγύηση ότι δεν πρόκειται να ανοίξει ποτέ ξανά''.

(Πηγή: periferiako.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey