Παπασπύρου: "Δύσκολος αντίπαλος ο Αιολικός"

17/12/2012 - 15:48 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2012 - 16:16

papaspyrou_dimitris_hlysiakosΔηλώσεις στον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό "Mundosports.eu" και την εκπομπή "Η μπάλα στους ερασιτέχνες" των δημοσιογράφων Δημήτρη Θεοδώρου, Γιώργου Παυλίδη και Κυριάκου Παντζαρίδη, έκανε το μεσημέρι ο προπονητής του Ηλυσιακού Δημήτρης Παπασπύρου.

Ο κόουτς της ομάδας του Ζωγράφου, που επικράτησε χθες στον αγώνα κόντρα στον Αιολικό με 3-0, χαρακτήρισε την ομάδα της Μυτιλήνης ως την πιο δύσκολη από όσες έχει αντιμετωπίσει ο Ηλυσιακός μέχρι σήμερα, αποδίδοντας τα εύσημα σε παίκτες και προπονητή.

Αναλυτικά: "Το ματς δεν ήταν τόσο εύκολο, όσο δείχνει το σκορ. Ο Αιολικός ήταν η πιο καλή, η πιο δύσκολη ομάδα που έχουμε παίξει αντίπαλοι. Μας απείλησε και κινδυνέψαμε αρκετά. Και στο ξεκίνημα, αλλά κυρίως μετά το 2-0. Η ομάδα της Μυτιλήνης είναι εξαιρετική στη μεσαία γραμμή, έχει παίκτες έμπειρους, που ξεχωρίζουν στην κατηγορία. Εμείς είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα και θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση, αν δεχόμασταν κάποιο γκολ.

Ο Αιολικός διαμαρτυρήθηκε για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ στο 0-0. Αν υπήρχε μια κάμερα, θα μας βοηθούσε. Είναι μια δύσκολη φάση, όμως αφού έκρινε έτσι ο διαιτητής, δε θα ήθελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω, γιατί δεν το συνηθίζω στην πορεία μου στους πάγκους."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey