Ματζουράκης: "Αλλοίωση αποτελέσματος"

14/12/2014 - 09:17 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 20:39


Έξαλλος ήταν ο Γιάννης Ματζουράκης με την απόφαση του διαιτητή Παπαπέτρου, αλλά και την υπόδειξη του βοηθού του Καρατζίκα, να ακυρώσει το γκολ του Βαλιού στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο "Ρουμάνος" μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος, ενώ εκτόξευσε και ευθεία βολή προς το "σύστημα", λέγοντας χαρακτηριστικά πως "όταν είσαι μικρός, σε κάνουν μικρότερο".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματζουράκη: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, γιατί δούλεψαν σωστά για να έρθει η νίκη. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για εμάς. Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Θέλω να πω επίσης, παρότι στην πολιτική της ΑΕΛΚ δεν είναι να διαμαρτύρεται, ότι στα τελευταία παιχνίδια έχουμε αρκετά τέτοια λάθη από τη διαιτησία, που μας έχουν κόψει βαθμούς. Όταν είσαι μικρός, σε κάνουν μικρότερο, αυτό βλέπω εγώ. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά και την ομάδα. Έδωσαν περισσότερα από όσα περιμέναμε. Έχουμε κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Έχει αλλοιωθεί και το πρόγραμμα μας, κάτι που δε μας επιτρέπει να το στηρίξουμε τόσο καλά. Δεν μας βγαίνει το παιχνίδι, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Είμαστε μια ομάδα η οποία παλεύει με ένα στόχο. Τη σωτηρία. Στο μέλλον μπορούμε να πάρουμε τρία παιχνίδια συνεχόμενα. Και νωρίτερα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα και πήραμε συνεχόμενους βαθμούς. Η ομάδα μας έχει υγεία και δουλεύει, αλλά ο χώρος δε μας βοηθάει τελευταία και το έχω πει στη διοίκηση αυτό.

Το ποδόσφαιρο είναι και θέμα ψυχολογίας. Εμείς στις πρώτες αγωνιστικές είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, τώρα όχι. Προσπαθούμε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν λιγότερο σε αυτό το γήπεδο, για να μην το "πληγώσουμε". Περιμένουμε να τελειώσει και το γήπεδο που κάνουμε. Τότε νομίζω θα βοηθηθούμε. Αγωνιστικά, έχουμε κάποιες αδυναμίες, όπως στο γκολ. Θα γίνουν κάποιες κινήσεις μεταγραφικές. Αν είχαμε κερδίσει βέβαια σήμερα θα είχαμε 22 βαθμούς, τέτοια συγκομιδή σε 13 παιχνίδια δε θα ήταν κακό αποτέλεσμα. Βέβαια είτε έτσι, είτε αλλιώς,τα παιδιά αξίζουν να κάνουν καλές γιορτές γιατί έχουν κάνει και μεγάλη προσπάθεια".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey