Mε τις Εθνικές τους Χογκ και Γουερέ Οόκο!

25/08/2015 - 14:01

Η ΑΕΛΚ προετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι της 2ης Αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, πριν τη διακοπή της Super League για τις υποχρεώσεις των επίσημων διοργανώσεων σε εθνικό επίπεδο.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης θα αναγκαστεί έτσι να δουλέψει την ομάδα του στο μεσοδιάστημα χωρίς την παρουσία ενός παλιού και ενός νεοφερμένου στο ρόστερ. Ο Άντριου Χογκ κλήθηκε στην αποστολή της Μάλτας για τις αναμετρήσεις των προκιματικών του EURO 2016 με Ιταλία (3/9) και Αζερμπαϊτζάν (6/9), ενώ ο Πολ Γουερέ Οόκο θα επιστρέψει στην πατρίδα του για την αναμέτρηση της Κένυας κόντρα στη Ζάμπια, στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2017.

Ο Μαλτέζος τερματοφύλακας βρίσκεται σταθερά στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Μάλτας Pietro Ghedin την τελευταία διετία, που ο Χογκ αγωνίζεται στην ΑΕΛΚ. Ο Γουερέ Οόκο είναι πλέον ο έτερος διεθνής στο ρόστερ των Καλλονιατών, το ταξιδί του οποίου στην Αφρική θα καθυστερήσει την ενσωμάτωσή του στο κανονικό πρόγραμμα και στις βασικές επιλογές του Θαλή Θεοδωρίδη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey