Προσπαθεί να πείσει Παπαδόπουλο!

25/08/2015 - 16:09

Η ΑΕΛΚ παρουσίασε χτυπητές επιθετικές αδυναμίες όχι μόνο στην επίσημη πρεμιέρα της με τον Ηρακλή, αλλά και στα φιλικά προετοιμασίας επί ιταλικού εδάφους, με τους ανθρώπους της να συνεχίζουν τις προσπάθειες να φέρουν στη Μυτιλήνη έναν ποδοσφαιριστή, που αποδεδειγμένα μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ που πέρυσι έπαιξε σε 24 ματς με τον δικέφαλο του βορρά σκοράροντας 7 γκολ. Ο 34χρονος επιθετικός, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, έχει παίξει ακόμη σε Λεβαδειακό, Πανθρακικό και Ατρόμητο, μετρώντας συνολικά εκείνη την τριετία 70 συμμετοχές και 25 γκολ. Στο εξωτερικό έχει αγωνιστεί σε Θέλτα (25 ματς, 1 γκολ), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (13 ματς, 2 γκολ), Λέτσε (14 ματς, 1 γκολ) και Μπέρνλι (39 ματς, 3 γκολ). Από τον αγγλικό σύλλογο τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός, με τον οποίο αγωνίστηκε για μια πενταετία (126 ματς, 50 γκολ). Ο γεννημένος στο Ουζμπεκιστάν επιθετικός είχε ξεκινήσει την καριέρα του στον Ακράτητο (57 ματς, 20 γκολ). Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκότημα, έχοντας φορέσει 22 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, σκοράροντας 2 γκολ.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, έφτασε μια ανάσα από την Καρσίγιακα. Μάλιστα οι Τούρκοι τον ανακοίνωσαν επίσημα, ωστόσο η συμφωνία τους χάλασε άμεσα και έτσι ο έμπειρος επιθετικός παραμένει ως σήμερα ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι. Για τον "Παπ" ενδιαφέρθηκαν επίσης η Βέροια, ο Πανθρακικός, αλλά και η Ξάνθη, ωστόσο μετά και την προβληματική εμφάνιση των Καλλονιατών κόντρα στον Ηρακλή, η ΑΕΛΚ μπήκε πολύ δυνατά στη διεκδίκηση του παίκτη.

Στην ΑΕΛΚ η απόκτηση επιθετικού δεν είναι καινούρια προτεραιότητα. Οι Καλλονιάτες είχαν κινηθεί έντονα προ ημερών και για την απόκτηση του Σάσα Καϊκούτ, που αποχώρησε από την Κέρκυρα, αλλά προτίμησε τελικά την πρόταση της Βέροιας. Πλέον, αν ευοδωθούν οι ενέργειες της ομάδας της Καλλονής για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, το ρόστερ θα αποκτήσει μια ακόμα αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης, προσθέτοντας παράλληλα σημαντική εμπειρία μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey