Τριχίλιαρο πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα!

27/08/2015 - 15:17 Τελευταία τροποποίηση στις 27/08/2015 - 15:28

Το σκληρό πρόσωπο της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League αντίκρισε κιόλας από την 1η Αγωνιστική η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, η καλλονιάτικη ΠΑΕ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.000€ για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στη διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή, στην ήττα της ΑΕΛΚ με σκορ 0-1.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή ήταν δεν ήταν η βαρύτερη ποινή με βάσει τις σημερινές αποφάσεις της Super League, αφού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000€ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στην αναμέτρηση με την Ξάνθη. Επιπρόσθετα, είχαν κληθεί σε απολογία η ΠΑΕ Ολυμπιακός (πρόστιμο 2.500€) και η ΠΑΕ Πανθρακικός (ποινή 1.500€). Οι υποθέσεις των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ηρακλής αναβλήθηκαν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης  αγωνιστικής.

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανθρακικός, Θ.Μαυρομάτη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Πανθρακικός κ. Θ.Μαυρομάτη: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ την χρηματική ποινή των πεντακοσίων ευρώ. Επισης επιβάλλει στον κ.Θ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey