Όχι από Παπαδόπουλο!

28/08/2015 - 11:45 Τελευταία τροποποίηση στις 28/08/2015 - 11:59

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (31/8) και οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ τρέχουν να προλάβουν ώστε να καλύψουν την αδυναμία που παρουσιάζει η ομάδα στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης ψάχνει λύσεις και είναι αναγκασμένος να κυνηγήσει άλλες περιπτώσεις επιθετικών, αφού ο ένας μετά τον άλλον οι βασικοί του στόχοι απαντούν αρνητικά στην ομάδα της Καλλονής. Μετά τον Σάσα Καϊκούτ, που προτίμησε τη Βέροια, η ΑΕΛΚ εισέπραξε το "όχι" του Δημήτρη Παπαδόπουλου, που παραμένει ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Η πρόταση των Καλλονιατών δεν ικανοποίησε τον "Παπ", που εξετάζει πλέον τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει στη διάθεσή του, αφήνοντας την ΑΕΛΚ σε αναζήτηση σέντερ φορ ελάχιστα 24ωρα πριν την εκπνοή των μεταγραφών.

Στην Καλλονή στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στην ξένη αγορά, ευελπιστώντας πως θα βρουν εκεί αυτό που αναζητούν για τη γραμμή κρούσης. Την ίδια ώρα ο Χουάνμα, που αποχώρησε το καλοκαίρι από τη Μυτιλήνη για τη Σκωτία και τη Χαρτς εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του πρωταθήματος με 4 γκολ στις πρώτες αγωνιστικές και σίγουρα το κενό του στο ρόστερ της ΑΕΛΚ φαντάζει δυσαναπλήρωτο τη δεδομένη στιγμή...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey