Κάτω από τη βάση!

30/08/2015 - 21:08

Για δεύτερη σερί αγωνιστική στη φετινή Super League, η ΑΕΛΚ παρουσίασε αισθητές αδυναμίες στο παιχνίδι της και σε συνδυασμό με τα παιδαριώδη λάθη της άμυνάς της, το πλήρωσε ακριβά στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με το βαρύ 4-0!

Ο Θαλής Θεοδωρίδης άλλαξε κατά τα 3/11 τη σύνθεση των Καλλονιατών συγκριτικά με την πρεμιέρα κόντρα στον Ηρακλή, με τους Ούκα, Γιούκαρη και Ελλακόπουλο, να παίρνουν τις θέσεις των Μάρκοβιτς, Κλαντρούμπσκι και Γεωργίου.

Ο Παναθηναϊκός ήταν βελτιωμένος σε σχέση με το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό του ματς με την Καμπάλα. Ο αποκλεισμός βέβαια έφερε αντίδραση από τους οργανωμένους του φιλάθλους, που έκαναν... βουβή διαμαρτυρία μεχρι το 85ο λεπτό, όταν και αποφάσισαν να φωνάξουν κάποια συνθήματα υπέρ της ομάδας τους. Οι "πράσινοι" είχαν  καλή κυκλοφορία, πίεσαν ψηλά την ομάδα της Καλλονής, κλέβοντας αρκετές φορές την μπάλα στη μεσαία γραμμή, προκαλώντας ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΛΚ.

Πριν από τη συμπλήρωση 10 λεπτών, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ, όταν ο Ζέκα βρέθηκε από τα  δεξιά και με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον αμαρκάριστο Καρέλη, που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 31' ο Μπεργκ εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Καλλονής, μετά από παράλληλη μπαλιά του Ούκα και αδράνεια του Αναστασιάδη, με τον Σουηδό να μπαίνει στη φάση, ντριμπλάροντας και τον Χογκ για το 2-0 προ κενής εστίας.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, με την ομάδα της Καλλονής να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Οι παίκτες του Θεοδωρίδη δεν μπορούσαν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή και αυτό δεν άλλαξε ούτε μετά τις αλλαγές του 47χρονου τεχνικού (Μάρκοβιτς και Γεωργίου αντί Ούκα και Γιούκαρη).

Στο 57ο λεπτό, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πράνιτς υπήρξε σύγχυση, οι αμυντικοί της ΑΕΛΚ δεν απομάκρυναν και ο Ταυλαρίδης από κοντά πέτυχε το 3-0, μετά την ασθενή απόκρουση του Χογκ σε σουτ του Καρέλη. Στα τελευταία λεπτά μπήκε στο ματς και ο νεαρός Ξύδας, αντί του Ελλακόπουλου που ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η ΑΕΛΚ στο ματς. Ο Παναθηναϊκός όμως είχε ένα ακόμα γκολ, με το τελικό 4-0 να διαμορφώνεται στο 80', όταν ο Σάντσεθ άνοιξε την μπάλα δεξιά στον Μπεργκ, με τον Σουηδό να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Καλτσάς κατέβασε την μπάλα με το χέρι, πριν επιχειρήσει παράλληλη μπαλιά στον Πέτριτς, που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο διαιτητής Σελίμος είχε ένα ήσυχο σχετικά απόγευμα, καθώς και οι βοηθοί του, βγάζοντας το παιχνίδι χωρίς το μεγάλο λάθος, αν και στο τέταρτο γκολ του Παναθηναϊκού φαίνεται άφησαν λανθασμένα τους γηπεδούχους να σκοράρουν ένα τέταρτο τέρμα.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Πράνιτς (72' Νάνο), Λαγός, Ζέκα, Νίνης (17' Πέτριτς), Αμπέντ, Καρέλης (78' Καλτσάς), Μπεργκ

ΑΕΛΚ: Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα (54' Μάρκοβιτς), Αντέτζο, Αναστασιάδης, Κρολ, Κεϊτά, Γιουκάρης (65' Γεωργίου), Καλτσάς, Ελακόπουλος (77' Ξύδας), Μανούσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey