Προσπάθησε για Ντε Αζεβέδο, κοιτάει Ολντόνι!

03/09/2015 - 16:33

Η μεταγραφή του Κενάν Μπαργκάν ίσως να μην είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΛΚ, αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ προκύπτει πως οι άνθρωποι της ομάδας της Καλλονης παλεύουν να ολοκληρώσουν μια ακόμα μεταγραφή, στη γραμμή κρούσης.

Συμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛΚ κυνήγησε έντονα τις τελευταίες ώρες την υπόθεση του Βραζιλιάνου επιθετικού Ντε Αζεβέδο, ο οποίος όμως φαίνεται να προτίμησε τις "σειρήνες" των ομάδων της Τουρκίας, που του πρόσφεραν υψηλότερε αποδοχές. Όμως οι Καλλονιάτες δεν τα παρατούν και έχουν ρίξει τα... δίχτυα τους πλέον στον επίσης Βραζιλιάνο Πέδρο Ολντόνι.

Πρόκειται για 29χρονο επιθετικό, ύψους 1.91μ, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη τόσο στη Σίβασπορ, όσο και σε Νασιονάλ Μαδέιρα, Βαγιαδολίδ. Ο Ολντόνι ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Παραναένσε και στην πατρίδα του έχει παίξει επίσης σε Σιανόρτε, Βιτόρια, Πορτουγκέζε, Μακάε, Αναπολίνα και εσάτως στην Κάσιας Ντο Σουλ. Σημειώνεται ότι ο Πέδρο Ολντόνι διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (ιταλικό).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey